Nieuwe webwinkel lanceert duurzame en op wens gemaakte muziek shirts

 

Juli 2023 – Een gloednieuwe webwinkel betreedt de markt en brengt een frisse wind in de wereld van festival- en concertmode. Die Daar Festival Styles, een toonaangevende online retailer, kondigt vol trots de lancering aan van hun website, waar ze duurzame en op wens gemaakte shirts aanbieden die zijn geïnspireerd door muziek. De webwinkel heeft als missie om festivalgangers, concertbezoekers en anderen die op zoek zijn naar unieke stijlvolle kleding te voorzien van hoogwaardige, milieuvriendelijke optie voorzien van originele prints.

Met een focus op duurzaam handelen brengt Die Daar een nieuw perspectief in de festival- en concertmode. In tegenstelling tot traditionele retailers die grote voorraden aanhouden, werkt Die Daar op bestelling. Dit betekent dat elk shirt speciaal voor de klant wordt gemaakt, waardoor overproductie wordt verminderd en de verspilling van middelen wordt voorkomen.

Wat Die Daar festival Styles nog unieker maakt, is hun inzet voor duurzaamheid over de hele linie van grondstof tot de voordeur van de klant. Ze gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend textiel van non-GMO biologisch katoen, dat wordt verbouwd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Dit zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit van de shirts, maar draagt ook bij aan de bescherming van het milieu en de gezondheid van de boeren die het katoen verbouwen.

Naast duurzaam katoen, maakt Die Daar ook gebruik van milieuvriendelijke drukinkt op waterbasis. Deze inkt bevat geen schadelijke chemicaliën en minimaliseert de impact op het milieu. Op deze manier kunnen klanten genieten van hun favoriete muziek geïnspireerde designs, wetende dat ze een bewuste en ethische keuze maken.

“Die Daar Festival Styles is ontstaan uit onze passie voor muziek en de liefde voor onze leefomgeving”, zegt Jansen, oprichter van Die Daar Festival Styles. “We willen mensen in staat stellen zichzelf uit te drukken door middel van mode, terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met de impact op onze directe en indirecte leefomgeving. Onze shirts bieden een unieke en persoonlijke ervaring voor festivalgangers, concertbezoekers en iedereen die op zoek is naar stijlvolle originals om in te dansen en te feesten.”

Het spraakmakende assortiment van deze hippe webshop omvat een breed scala aan muziek geïnspireerde designs met een moderne twist, van retro designs met elementen uit de jaren ’60 tot hippe kwinkslagen en creatieve grafische prints met een tikje eigenzinnigheid, elk shirt is een ode aan de tijdloze muziekcultuur.

Of je nu een strandfestival bezoekt of jezelf wilt onderdompelen in de vibes van de 90’s, Die Daar Festival Styles heeft het perfecte en duurzame shirt voor elke party.

Bezoek de website op diedaar.nl om de nieuwste collectie te bekijken en een bestelling te plaatsen.

One comment
  1. Jannis DeLaan

    Dat ziet er goed uit en wat een prima manier van handelen. Zo kan het dus ook!
    Ik vind de prijzen ook enorm meevallen, had ik niet verwacht. Leuk om dit te weten, bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *