Nieuwe telefoonhoesjes van SnoutSkins: Unieke ontwerpen voor de echte individu

Telefoonhoesjes hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van saaie, standaard beschermhoesjes tot een medium voor zelfexpressie. Consumenten willen niet langer dezelfde telefoonhoesjes dragen als iedereen, ze willen iets unieks dat hun persoonlijkheid weerspiegelt.

Daarom introduceert SnoutSkins Telefoonhoesjes haar nieuwe collectie met meer dan 1000 unieke ontwerpen, speciaal ontworpen door artistiek genie Betty Heideman.

Als je op zoek bent naar een écht unieke afbeelding voor je telefoonhoesje, iets wat niet met duizenden tegelijk gedrukt wordt, dan hoef je niet verder te zoeken. SnoutSkins biedt afbeeldingen die je nergens anders zult vinden. Denk aan honden, katten, vogels, knaagdieren, wilde dieren, boerderijdieren, en zelfs fantasiewezens en bloemen. Het is een ware explosie van creativiteit. En het beste van alles? Deze designs zijn alleen verkrijgbaar op SnoutSkins telefoonhoesjes, gemaakt van duurzaam kunstleder- of siliconen.

Betty Heideman is de creatieve geest achter deze ontwerpen. Ongeacht je merk telefoon of model, SnoutSkins heeft het perfecte hoesje voor jou. En voor degenen die iets echt speciaals willen, biedt SnoutSkins de mogelijkheid om een hoesje op maat te laten maken met bijvoorbeeld een afbeelding van een overleden huisdier.

Maar SnoutSkins is meer dan alleen een bedrijf dat mooie hoesjes maakt. Het richt zich ook op het ondersteunen van een goed doel. Alle verkopen van SnoutSkins telefoonhoesjes komen ten goede aan stichting Djimba, een stichting die zich sinds 2010 inzet voor gehandicapte, oude en mishandelde honden. Dus door een SnoutSkins telefoonhoesje te kopen, draag je niet alleen bij aan de bescherming van je telefoon, maar ook aan de bescherming van dieren in nood.

SnoutSkins heeft ook sterke partnerschappen opgebouwd met andere organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn, waaronder Hypodogs en Solid4dogs. Samen hebben ze een gemeenschap gecreëerd die zich inzet voor het beschermen en koesteren van onze geliefde viervoeters.

Met de lancering van onze nieuwe telefoonhoesjes willen we mensen de mogelijkheid bieden om hun persoonlijkheid en liefde voor dieren op een unieke manier uit te drukken,” zegt Betty Heideman, de woordvoerder van SnoutSkins Telefoonhoesjes. “Dit is niet alleen een product, maar een manier om jezelf te laten zien en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het welzijn van dieren en een glimlach op de gezichten van onze klanten kunnen toveren.”

SnoutSkins Telefoonhoesjes nodigt je uit om een kijkje te nemen op hun website, www.SnoutSkins.nl, en laat je betoveren door de prachtige ontwerpen die je nergens anders zult vinden.

Geef je telefoon de bescherming en individualiteit die het verdient met SnoutSkins.

Over Betty Heideman: Betty Heideman is sinds 1999 intensief betrokken bij dierenwelzijn en heeft verschillende stichtingen opgericht. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van workshops en lezingen over dierenwelzijn en heeft meerdere boeken geschreven over het adopteren van huisdieren uit asielen. Betty woont momenteel in Duitsland met haar geliefde Djimba-familie, bestaande uit dertien oude, gehandicapte en getraumatiseerde honden en twee katten.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.SnoutSkins.nl.

Contactpersoon: B. Heideman Woordvoerder SnoutSkins Telefoonhoesjes
info@greyt-art.com – +49 176 64089575

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *