Nieuw: Lintengroothandel met uniek assortiment linten

Lintengroothandel met uniek assortiment linten

Amersfoort, 15-02-2024 – Lintengroothandel, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige linten, kondigt met trots aan dat zijn nieuwe groothandel al sinds eind vorig jaar operationeel
is. Hoewel officieel geopend, heeft zij eerst een uitgebreide testperiode doorlopen met een selecte groep vaste klanten om de kwaliteit en efficiëntie van zijn diensten te waarborgen.

Lint tegen concurrerende prijzen

In tegenstelling tot traditionele groothandels werken wij op een unieke manier: alle bestellingen worden rechtstreeks bij onze producenten ingekocht en vervolgens verzonden,
zonder tussenopslag.
Dit innovatieve model stelt ons in staat om concurrerende prijzen te bieden, zonder opslagkosten of overtollige voorraad.

Uniek assortiment

Wat deze linten groothandel nog unieker maakt, is het exclusieve alleenrecht van inkoop voor Nederland en België bij een aantal leveranciers.
Hierdoor kunnen we een uniek assortiment aanbieden dat specifiek is samengesteld voor onze klanten.

Vanuit ons distributiecentrum in Amersfoort verzamelen wij de orders van klanten.
Binnen 5-7 werkdagen na bestelling worden de linten ontvangen en aansluitend naar klanten binnen Nederland en naar België verzonden, waardoor een snelle en efficiënte levering gegarandeerd is.

Met een uitgebreid assortiment van kleuren, patronen en stijlen, bieden wij een breed scala aan linten voor diverse gelegenheden.
Ons assortiment omvat onder andere:

Satijn lint in 84 kleuren en 6 maten
Organza lint
Polka dot lint
Diverse andere populaire linten

“Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitslinten die voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten,” zegt Jaap Heijnekamp, eigenaar bij Lintengroothandel.
Met ons diverse assortiment en ons efficiënte bestel- en verzendproces streven we ernaar om de eerste keuze te zijn voor linten in Nederland en België.”

Verder bieden wij maatwerk, zoals het snijden van satijn lint zonder rafels, en het brandvertragend maken van deze linten.

Eenvoudig online bestellen

Klanten kunnen eenvoudig bestellen via onze webwinkel op https://shop.lintengroothandel.nl en genieten van snelle verzending rechtstreeks vanuit ons distributiecentrum in Amersfoort.
Voor meer informatie, neem contact op via :

Lintengroothandel.nl
Noordewierweg 89A
3812DC Amersfoort
0637474742

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *