NIEUW BOEK: ‘OVERLEVEN ALS ONDERNEMER’

Op zaterdag 26 september vindt de officiële boekpresentatie plaats van Overleven als ondernemer – Worstelingen van een vrouwelijke ondernemer van Noëlla de Jager. Het nu al door vakgenoten bejubelde boek reikt (startende) ondernemers 138 pagina’s aan ervaring die De Jager in 10 jaar, als eigenaar van de eerst opgerichte flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam, heeft opgedaan. Daarbij heeft zij een apart corona-hoofdstuk geschreven over ondernemen in tijden van pandemie anno 2020. Het boek wordt uitgegeven te ere van het 10-jarig jubileum van haar bedrijf Good Place 2 Work.

Het is een eerlijk en rauw boek, waarbij ondernemerscoach De Jager van haar hart geen moordkuil maakt. De lezer maakt een reis door al haar ondernemers-ups en -downs. Er staan lessen tussen die je als (startende) ondernemer behoeden voor (dure) fouten. De Jager weet inmiddels uit eigen ervaring: ‘Als je de worsteling écht aanpakt, kom je verder’. Het heeft haar verder gebracht als ondernemer, óók in coronatijd. Zie voor recensies over het boek: www.overlevenalsondernemer.nl

Boekpresentatie
De feestelijke boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 26 september om 16:00 uur bij Natuurtalent (Veldkersweg 50, Rotterdam). Wethouder Barbara Kathmann (PvdA, economie) krijgt het eerste exemplaar overhandigd. Hierna is er gelegenheid tot het kopen van het boek (€ 22,50 euro) en deze door De Jager te laten signeren. U bent van harte uitgenodigd (graag wel per mail aanmelden: noella@goodplace2work.com).

Over de auteur

Noëlla de Jager (Deventer, 1966) is oprichter en eigenaar van Good Place 2 Work, een Rotterdamse flexwerkwerkplek voor tot nu toe circa 100 vrouwelijke professionals. Zij was tien jaar geleden de tweede in Nederland met dit concept. Haar passie is mensen met elkaar te verbinden en haar missie is om vrouwelijke ondernemers samen te laten werken aan de groei van het eigen bedrijf. In 2015 is De Jager door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) genomineerd voor de Joke Smit Aanmoedigingsprijs. De onderneemster is tevens uitvinder van het ‘Popcornprincipe’, de tegenhanger van de krabbenmand. Het principe staat voor energie en tijd in andere vrouwelijke ondernemers en elkaar steken, zodat zij met z’n allen de pan uit kunnen knallen.

Noot voor redactie, niet voor publicatie
Noëlla de Jager is voor interviews, vragen en meer informatie te bereiken op telefoonnummer 06-39762875 en/of via het mailadres noella@goodplace2work.com .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *