New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

Amsterdam –  Avaap (www.avaap.com) is misschien niet de naam die direct een belletje laat rinkelen. Toch is Avaap een van ’s werelds de grootste Infor-systeemintegrators. En sinds kort zijn we ook een Benelux-vestiging geopend in Amsterdam, om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

“Wij willen direct contact met onze klanten in de belangrijkste landen van Europa. Dit brengt ons dichter bij de markt. Onze internationale klanten verwachten wereldwijde support. Avaap is immers Infor Alliance Partner en inmiddels vijf keer Infor Partner van het Jaar. Wereldwijd! En in 2020 hebben we in Europa de Partner Excellence Award gewonnen. Allemaal gouden plakken dankzij de uitmuntende inzet van al mijn collega’s” legt Martijn van Westerlaak (projectmanager bij Avaap) uit.

Avaap is een branchegerichte, cross-platform technologiemanagement en adviesbureau o.a. gespecialiseerd in Infor, Infor Birst, Tableau, Snowflake en Workday. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edison (New Jersey; USA), met kantoren over de hele wereld. Het Europese Hoofdkantoor is gevestigd in het VK en sinds kort is er ook een Benelux-vestiging in Amsterdam! “Dit is een belangrijke stap voor Avaap en zorgt ervoor dat wij altijd bij onze klanten in de buurt zijn. Ons succes is gericht op drie pijlers: werknemersbetrokkenheid, innovatie en uitstekende klantervaring. Wij werken met passie, doelmatig, eigenaarschap en een gedeelde missie om de beste technologiepartner te zijn voor al onze klanten”.

Branches en ervaring

“Wij hebben al bij meer dan 300 partijen (profit & non-profit) ERP of Business Intelligence oplossingen geïmplementeerd. Wij helpen ook onze klanten om flexibeler te zijn en meer te richten op data. Een datacratie te worden, waarbij alle beslissingen gemaakt worden op basis van data i.p.v. onderbuikgevoel. Avaap beschikt over een deskundig advies- en consultancyteam met ruime ervaring in food and beverage (zuivel, AGF, feed, FMCG, meat, bio, convenience, (niet) gedestilleerde dranken), gezondheidszorg, productiebedrijven, distributie en warehousing, petrochemie, pre-press en mode. Van MKB/KMO tot grote internationale organisaties” aldus Martijn.  

Implementatie en organisatieveranderingen

Een implementatie gaat meestal hand-in-hand met een organisatieverandering. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden. Martijn van Westerlaak: “Onze klantgerichte aanpak en innovaties en op best practices gebaseerde implementatiemethodologie stellen organisaties in staat, om in korte waarde te halen uit software-investeringen. Vaak al na enkele weken”.

Vaak worden juist de organisatieveranderingen over het hoofd gezien. Uit onderzoek blijkt ook dat dit de voornaamste reden is dat ERP-implementaties niet succesvol zijn. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden.

 

Blijf concurrerend met onze Managed Services

Avaap’s Managed Services (AMS) stelt bedrijven in staat om zich te focussen op hun core-business. Wij werken samen met uw (key) gebruikers aan een grotere tevredenheid over hun Infor of Business intelligence -oplossing. Wij ondersteunen van Infor-software op locatie, of in de cloud en laten uw medewerkers gebruik maken van de expertise uit ons wereldwijde team. Daarmee kunnen uw medewerkers zich weer focussen op het eigen werk.  

 

Meer informatie over Avaap kunt u vinden op onze vernieuwde website (www.avaap.com) en uiteraard zijn wij ook actief op LinkedIn, YouTube, Instagram en Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *