Moton Lubricants BV wereldspeler op gebied van smeermiddelen

Sinds 1998 produceert Moton Lubricants BV smeermiddelen, smeervetten, montagepasta’s en additieven die wereldwijd worden verkocht. Het Asser bedrijf is van oorsprong opgericht met de visie om duurzame, hoogwaardige smeermiddelen te ontwikkelen en te produceren.

De drive om een positieve verandering teweeg te brengen staat bij Moton bovenaan en dat heeft het bedrijf de afgelopen jaren bewezen door een prachtige innovatie te ontwikkelen. Een op lucht aangedreven spuitbus, die volledig recyclebaar is. Een duurzame, mens- en milieuvriendelijk innovatie als alternatief op de conventionele spuitbus, de zogeheten presspack, die gebruik maakt van drijfgas en erg schadelijk kan zijn voor het milieu.

Bij Moton Lubricants BV worden alle producten, van smeermiddelen tot reinigingsmiddelen en van toevoegingen tot verpakkingen, zoveel mogelijk biologisch en milieuvriendelijk gemaakt. Deze producten worden inmiddels via 900 verkooppunten in ruim 130 landen verkocht onder de merknamen van de klanten van Moton.

In 2018 werd Moton als enige bedrijf uit Drenthe opgenomen in de ‘Top 100 van MKB Innovatie’. Dat is een lijst van de meest innovatieve midden- en kleinbedrijven van Nederland. Thans is het bedrijf genomineerd voor de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’. Deze nominatie is bij het bedrijf met veel enthousiasme en trots ontvangen.

Marcel Beuker, directeur van Moton Lubricants BV “We willen voortdurend vernieuwen en verbeteren en stellen daarbij het milieu, de gezondheid en de kwaliteit voorop. Voor ons staat het onomstotelijk vast dat uiteindelijk alle producten veilig zullen moeten zijn voor de gebruiker en onze planeet. Dat dit niet onopgemerkt is gebleken door een plaats in de ‘Top 100 van MKB innovatie’ en nu voor de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ vinden we een hele eer en vult ons met gepaste trots”.

Private Labeling

Moton Lubricants BV is producent en leverancier van smeermiddelen, smeervetten, montagepasta’s, additieven en producten op maat! Wilt u hierin een eigen private label introduceren? Of bent u opzoek naar producten om uw assortiment van private label producten uit te breiden? Of u nu gaat om een nieuw op te zetten private label product of het afnemen van een private label voor uw merk. Moton Lubricant BV is uw partner om sterke private labels te vervaardigen.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Moton Lubricants BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *