Leenders Bike Totaal breidt uit: service naar hoger niveau

Met groot enthousiasme kunnen we vertellen dat Leenders Bike Totaal Hengelo qua oppervlakte bijna gaat verdubbelen. Binnenkort start de verbouwing en wordt het pand van buurman en piano verkoper Schumer aan de Pasmaatweg 50 bij de locatie van Leenders getrokken. Dat betekent een nieuwe totale oppervlakte van 6000 m2! Daarmee bieden we meer fietsplezier en zijn we ook in staat om onze service naar een hoger niveau te tillen. Met de klant als grote winnaar. Mooie concrete stappen in onze groeiende ambities.

Win-win
Een groei qua oppervlakte is natuurlijk op zich al bijzonder. In de eerste plaats alleen al het feit dat we die keuze maken, ondanks de uitdagende tijd die de coronapandemie met zich meebrengt. Een keuze die overigens wel nodig was. “We hebben gewoon meer ruimte nodig”, licht eigenaar en oprichter Jos Leenders toe. “Met deze verdubbeling creëren we voor onszelf een win-win situatie. Enerzijds kunnen we de klant beter bedienen. Met service, met aanbod, met het totaalpakket. En anderzijds hebben we meer magazijn en wordt de werkplaats groter, zodat we bijvoorbeeld ook processen binnen ons bedrijf beter kunnen stroomlijnen. En ook daar profiteert de klant weer van natuurlijk.” 

Veranderingen
Met de verdubbeling gaat Leenders Bike Totaal naar ruim 6000 m2 ‘tweewielerplezier’. Daarmee nestelt Leenders zich nog steviger in de top van tweewielerzaken in Nederland. Er is een nationaal en internationaal aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires op topniveau. Op de eerste verdieping bevindt zich het grootste e-bikecenter van Nederland, inclusief testbaan. De hele outletafdeling, die nu nog gehuisvest is op een andere locatie (boven het lichtcentrum) , zal straks in de nieuwe omgeving te vinden zijn. Daarnaast zullen bakfietsen en e-mtb’s ook meer aandacht krijgen, want in die categorieën is zeker nog ruimte voor groei. Door een betere en ruimere opzet krijgen klanten sneller een duidelijk beeld van de verschillen en mogelijkheden. Ook kunnen de bakfietsen en e-mtb’s uitgebreid getest worden. Tevens zal er meer gelegenheid zijn om te parkeren rondom het pand.

Klaar voor de toekomst
In het bijna 35-jarige bestaan van Leenders is het bedrijf snel gegroeid. Wat ooit begon met de overname van fietsenwinkel Mulder aan de Oude Postweg, is de afgelopen jaren aan de Pasmaatweg uitgegroeid tot een mega fietsenwinkel. Met altijd de ambitie door zoveel mogelijk vooruitstrevend te zijn, heeft Leenders zich ontwikkeld tot een begrip in fietsenland. Met de uitbreiding is Leenders klaar voor de toekomst. Via social media en de vernieuwde website kun je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *