KOEshi verovert de Schiedamse afhaal- en thuisbezorgd markt

 

VAN:               Pannenkoe

BETREFT:      Persbericht KOEshi

DATUM:          2 januari 2021

CONTACT:    +31 103105095

 

KOEshi verovert de Schiedamse afhaal- en thuisbezorgd markt.

Culinaire innovatie voor zoetekauwen en lekkerbekken.

 

Schiedam 4 december – We doen het allemaal weleens: eten bestellen en thuis laten bezorgen. Van pizza, patat en sushi tot volledige maaltijd. Sinds vorige week is er aan dat lijstje van mogelijkheden een bijzondere nieuwe optie toegevoegd, namelijk KOEshi. Een smakelijke combinatie van pannenkoeken en sushi. “Het idee is al een tijdje geleden ontstaan. Want als mensen bij ons een pannenkoek bestellen dan moeten ze een keuze maken. ‘Neem ik een hartige of een zoete pannenkoek?’ We horen vaak dat onze gasten eigenlijk alles wel willen proeven! Logisch, want een pannenkoek kun je op zo veel verschillende manieren eten. Met KOEshi hebben we hiervoor dé oplossing gevonden,” vertelt Nikita van pannenkoekenrestaurant de Pannenkoe.

 

Perfecte combi van zoet en hartig

KOEshi’s zijn eigenlijk kleine rolletjes pannenkoek met een variatie van zoete- en hartige toppings. Omdat een box met KOEshi bestaat uit 36 stuks, heb je hier 2 volwassen personen ruim voldoende aan als maaltijd. Standaard wordt de box geserveerd met zes verschillende smaken die luisteren naar klinkende namen als TomKOEshe (met banketbakkersroom, witte chocolade, tompoessaus), ParMOOEEham (met parmaham, pestomayonaise, sla, Parmezaanse kaas) en de Zeekoe (met gerookte zalm, roomkaas, sla, honingmosterdsaus). KOEshi is niet alleen nieuw in Schiedam, maar is ook verkrijgbaar bij de andere Pannenkoe-vestigingen. Hiermee introduceren zij een unieke variatie op de pannenkoek. Dit wordt nog nergens anders ter wereld gedaan en getuigt van creativiteit en passie voor het product.

 

KOEshi. Nú verkrijgbaar in Schiedam

De reacties op de nieuwe innovatie in pannenkoeken-land zijn enorm positief en de boxen vliegen dan ook de deur uit. “Het gezellige van KOEshi eten is dat je de verschillende hapjes met elkaar deelt. Dat, en de combinatie van hartig en zoet blijkt nu al een enorm succes!” aldus Nikita Ook voor Schiedamse zoetekauwen en lekkerbekken is de KOEshi-box nu te bestellen. Dat doe je heel gemakkelijk via www.pannenkoe.nl. Je betaalt online en laat al dat lekkers gewoon door het team van De Pannenkoe bij je thuisbrengen. Of je haalt de box op in de Pannenkoe vestiging aan de Buitenhavenweg 7-9.

 

Bestel nú jouw KOEshi-box via www.pannenkoe.nl. KOEshi is verkrijgbaar bij alle Pannenkoe vestigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *