Inkoopstrategie belangrijker dan keuze energieleverancier bij nieuw contract

inkoop energie

Wordt u ook zo vaak gebeld of gemaild door energie intermediairs die zogenaamd het beste met u voor hebben? Het is een doorn in het oog van iedere ondernemer en ondanks het bel-me-niet register worden we steeds vaker gebeld, wat is dit toch en hoe komen wij ervan af?

Volgens Arjan Luijben van KostenCheck komen er dagelijks nieuwe energie intermediairs bij die op deze manier nieuwe klanten willen werven, maar hebben zij wel het beste met u voor of handelen zij alleen maar vanuit eigen belang?

Na 12 jaar ervaring weet Arjan dat de verschillen tussen de energieleveranciers niet meer zo groot zijn maar dat de keuze van de inkoopstrategie de sleutel is tot de beste keuze van uw nieuwe contract. Zo maakt KostenCheck gebruik van gespreide inkoop of de variabele markt die de beweging volgt van het moment op de energiebeurs. Dit in tegenstelling tot vele nieuwkomers die snel een langdurig contract sluiten zonder te kijken wat de energiemarkt doet waardoor de klant uiteindelijk veel te veel betaalt.

Naast het kiezen van de beste inkoopstrategie voert KostenCheck factuurcontrole uit zoals het monitoren van het gecontracteerd vermogen en teruggave energiebelasting wat weer een extra forse besparing oplevert.

KostenCheck zit op de stoel van de klant en ontzorgt volledig, rapporteert transparant en duidelijk.

Door een keuze te maken voor een degelijke ervaren intermediair kunt u snel het belbureau met een goede motivatie afwimpelen.

KostenCheck komt graag met u in gesprek. Meer informatie vindt u op KostenCheck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *