HubSpot en Fueld helpen ondernemers met investeringsvriendelijke Groeibundel

Om kleine en middelgrote bedrijven in deze uitdagende tijden voor ondernemers te helpen, heeft HubSpot de prijzen van de Growth suite van de hun gelijknamige CRM & Marketing software tijdelijk aangepast. Op deze manier wordt het voor ondernemers mogelijk om zich met een geringe investering voor te bereiden op de periode na corona, wanneer de wereld weer opengaat.

CRM & Marketing specialist Fueld heeft een snelle implementatietemplate gerealiseerd op basis van deze Groeibundel. Hiermee worden ondernemers snel weer op gang geholpen. Hierdoor is het mogelijk om in drie dagen tijd de gehele Groeibundel in te richten en te implementeren. 

De software van de Groeibundel bevat alle onderdelen die een organisatie nodig heeft om te groeien in uitdagende tijden, zoals de periode waar we nu in verkeren. Daarnaast helpt de Groeibundel om het commerciële team te organiseren en het verkoopproces aan te scherpen en bestuurbaar te maken. De bundel bevat HubSpot CRM, Marketing Hub-starter, de Sales Hub-starter en de Service Hub-starter.  

De combinatie van het aangepaste tarief van HubSpot op het gebruik van de software en het implementatie template van Fueld, maakt het voor organisaties mogelijk om met een zeer lage investering en binnen korte tijd hun commerciële proces naar het volgende niveau te tillen. 

Kijk voor meer informatie op www.fueld.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *