Hello Professionals opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Naarden, 1 februari 2023 – IT-businesspartner Hello Professionals opent haar deuren in Rotterdam. Sinds de start in 2021 heeft IT-detacheerder Hello Professionals een indrukwekkende groei laten zien van meer dan 180%. Door de juiste cultuurfit centraal te stellen wist de onderneming al meer dan 200 succesvolle matches te maken tussen IT-professionals en opdrachtgevers. Om de groei in 2023 verder te ondersteunen opent Hello Professionals naast het kantoor in Naarden nu ook een vestiging in Rotterdam.   

Regionaal zichtbaar zijn blijft belangrijk 
Ondanks dat sinds COVID-19 digitaal en op afstand werken een vogelvlucht heeft genomen, blijft het belangrijk om ook zichtbaar te zijn in de regio” aldus Frank Raaijmakers, salesmanager regio Zuid-Holland. Met deze nieuwe locatie zit Hello Professionals dichter bij haar klanten, medewerkers en potentiële nieuwe IT-collega’s. In Hello Professionals’ kernwaarden zit persoonlijk contact sterk verankerd, deze stap helpt haar om hier een nog betere invulling aan te geven. De ambitie met deze nieuwe locatie is om binnen 3 jaar te groeien naar een omzet van 5 miljoen euro.  

Over Hello Professionals 
Hello Professionals is dé IT-businesspartner gespecialiseerd in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Zij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen ze vanuit hun uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten. Ze detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met hun eigen cultuurassessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken zij het verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *