Gratis printers voor retailers om bezoekers te genereren in coronatijd

In een tijd dat we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken en winkels kampen met fors dalende bezoekersaantallen, is er wellicht een klein lichtpuntje voor retailers. Smartspaces en KUARIO spelen in op de huidige thuiswerksituatie en helpen ondernemers te profiteren van extra bezoekers. Met de KUARIO app kunnen gebruikers, die thuis geen printer tot hun beschikking hebben, heel eenvoudig printopdrachten versturen via de cloud naar elke Multi Functionele Printer (MFP) met een KUARIO applicatie.

De retailer krijgt een bruikleen Multi Functionele Printer voor printen, kopiëren en scannen en hoeft hiervoor niets te betalen. De ondernemer zal op den duur meer traffic ervaren wat ook weer kan leiden tot een stijging in de verkoop van andere artikelen. Documenten kunnen eenvoudig via een smartphone of tablet worden afgedrukt en de cashless, contacloze pinbetaling wordt geheel zelfstandig uitgevoerd. Een onbemande situatie dus!
U kunt thuiswerkers, die normaal hun documenten vanaf kantoor uitprinten, de mogelijkheid bieden eenvoudig in de buurt te printen tegen marktconforme prijzen en u genereert extra traffic naar uw winkel.

“Eigenlijk wilden wij dit concept pas na de zomer uitrollen, maar door de coronacrisis zien wij dat er voor zowel de thuiswerker als de retailer een enorme behoefte is ontstaan. Deze week starten wij met 2 pilots in Amsterdam bij een Spar en Uithoorn bij een Bruna. Maar daarna willen wij snel meer locaties aansluiten”, aldus Joost Wijma, van Smartspaces, die deze oplossing inmiddels de ‘gemeenschappelijke thuiswerkprinter’ noemt.
De printer werkt op basis van een 4G sim, dus de ondernemer hoeft de MFP niet eens aan te sluiten op het eigen netwerk. Wel zo makkelijk. Het is echt plug & play (…uhh print).

Ga voor meer informatie naar: inepro.com, e-mail naar info@inepro.com of bel ons op +31 (0) 252 744044.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *