Geurfabriek brengt premium hotel geuren

Geurfabriek is een webshop ontstaan uit het idee om de beste geuren zoals bekend uit premium hotels beschikbaar te maken voor iedereen. Met een mooi aanbod in geurverspreiders kunnen alle geuren uit de collectie worden verspreid. 

Meer dan 45 geuren:
De Geurfabriek heeft een collectie van wel 45 verschillende geuren. Deze collectie wordt het jaar door up to date gehouden, zodat de laatste nieuwe geuren aanwezig zijn. Geurbeleving veranderd elk jaar, zoals ook kleuren en mode veranderd. Voorop lopen , betekent dat het aanbod bestaat uit een grote groep best sellers en ook een collectie bijzondere nichegeuren. 

Geurdiffusers:

ScenttowerDe geurapparaten werken met een app die simpel te bedienen is met een Iphone of Android telefoon. 
Zo haal je geuren in huis, zonder water te verspreiden, maar alleen 100% de essentie van de geur. 

 

 

Waarom geur in huis?
Geuren kunnen een hotelbeleving in huis geven omdat ze het gevoel van comfort en luxe kunnen versterken. Een aangename geur kan helpen om stress te verminderen en de sfeer te verbeteren, wat bijdraagt aan het gevoel van welzijn en ontspanning. Bovendien kan een bepaalde geur associaties oproepen met een vakantie of een andere positieve ervaring, wat kan bijdragen aan het gevoel van luxe en vakantie wanneer het wordt geroken.
Geuren kunnen ook helpen om de aandacht af te leiden van eventuele minder aangename geuren die in huis aanwezig zijn. Door een aangename geur in huis te gebruiken, kan de totale beleving van het verblijf worden verbeterd.

Geuren kunnen helpen om het gevoel van stress en overbelasting te verminderen, wat kan bijdragen aan het gevoel van welzijn en ontspanning. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die te maken hebben met burnout, omdat deze aandoening gepaard kan gaan met hoge niveaus van stress en emotionele uitputting.

Geurfabriek brengt geur vanaf de bron rechtstreeks naar de klant. Zowel voor in elk huishouden als zakelijk worden de geuren ingezet. 
Weet je niet welke geur te kiezen? Bestel dan onze geursamples om een goede keuze te maken. 

Bekijk hier de shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *