eSkillz Corp investeert in de groei van EdTech-bedrijf Drillster

Utrecht, 17-01-2024 eSkillz Corp, toonaangevend op het gebied van technologieconcultancy en dienstverlening, kondigt vandaag een partnerschap aan met een investering in Drillster, specialist in adaptief microlearning. Drillster werd geselecteerd omdat zij met haar innovatieve technologie en slimme leermethodologie in een belangrijke behoefte in de markt kan voorzien.

eSkillz is de toonaangevende aanbieder van uitgebreide consultancy-oplossingen voor Human Capital Management / Talentontwikkeling en Learning Management Systemen (LMS). Door klanten te voorzien van on-demand ondersteuning voor zowel hun beheerdersteams als de volledige eindgebruikerspopulatie, zorgt eSkillz ervoor dat klanten echt uitgebreide ondersteuning hebben.

“Problemen oplossen voor onze klanten en het leveren van ongeëvenaarde klantenservice is waarom eSkillz bestaat,” zegt Don Cole, President bij eSkillz Corp. “Soms worden die problemen geaccepteerd als een normaal onderdeel van het bedrijfsleven. Maar met de toekomst van meer gepersonaliseerd leren zien we dat wanneer leren op het juiste moment en met de juiste frequentie wordt aangeboden, dit positieve veranderingen oplevert voor een organisatie. Daarom hebben we geïnvesteerd in een belang in onze nieuwe partner Drillster. Hun technologie en onze diensten zullen een enorme toegevoegde waarde bieden aan nieuwe of bestaande LMS-klanten.”

“Veel organisaties hebben te maken met reële risico’s en gebrekkige prestaties als gevolg van werknemers die vergeten wat ze tijdens trainingen hebben geleerd en daardoor cruciale kennis niet beschikbaar hebben tijdens het werk”, zegt Melissa Guerra, Chief Revenue Officer bij eSkillz Corp. “Werknemers vergeten tot 80% van wat ze tijdens de training hebben geleerd binnen een week. We kunnen nu waarde toevoegen aan onze klanten door deze vergeetcurve te bestrijden door adaptieve leercontent te ontwikkelen in de Drillster app. Want wanneer informatie van cruciaal belang is bij het voorkomen van bijvoorbeeld letsel, schade of financieel verlies, is het van het grootste belang dat je de belangrijkste kennis en vaardigheden altijd bij de hand hebt. Terwijl een LMS de plek is waar organisaties naartoe gaat om te leren, is Drillster de plek waar ze naartoe gaan om vaardigheden te behouden, zodat deze top-of-mind zijn wanneer het er het meest toe doet.”

Marco van Sterkenburg, CEO en medeoprichter van Drillster: “De investering van eSkillz zal de aanwezigheid van Drillster in de Amerikaanse en internationale markten aanzienlijk vergroten. Dit wordt bereikt door de innovatieve leerapp van Drillster daar toegankelijk te maken, aangevuld met de gerenommeerde implementatie- en optimalisatiediensten van eSkillz. Daarnaast zal eSkillz’ expertise in het opzetten en integreren van Learning Management Systemen, het ontwikkelen van leercontent en on-demand ondersteuning, substantiële voordelen opleveren voor klanten wereldwijd.”

Thomas Goossens, CTO en medeoprichter van Drillster: “In de loop der jaren hebben we een bewezen platform gebouwd dat veilig en schaalbaar is. Dit stelt ons in een goede positie om een grotere markt met grotere klanten aan te pakken. Maar we zijn zeker nog niet klaar met ontwikkelen en verbeteren. In zekere zin zijn we pas net begonnen!”

—-
Over eSkillz Corp
eSkillz Corp werkt samen met organisaties in de publieke sector om hun cloudgebaseerde talentmanagementplatforms te implementeren, te optimaliseren en te ondersteunen. eSkillz wordt vertrouwd door de beste softwareplatforms in de branche om kwaliteitsoplossingen te bieden, waaronder consulting, administratie, live eindgebruikersondersteuning, contentontwikkeling en (custom) technische integraties. Meer informatie: www.eskillz.com.

Over Drillster
Drillster is een adaptieve leerapplicatie die zorgt dat cruciale kennis en competenties continu top of mind zijn, zodat medewerkers kunnen presteren met de juiste kennis op het juiste moment. De unieke leermethodologie combineert adaptief leren, microlearning, directe feedback, en vraaggestuurd leren in één simpele tool. Zelf content maken en aanpassen is heel eenvoudig. Het slimme algoritme stemt leercontent automatisch af op de individuele vergeetcurve en stuurt tijdig herinneringen om kennis weer op te frissen. Effectief en efficiënt voor leerprofessionals en lerenden. Meer informatie vind je op www.drillster.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *