Eerste restaurant in Den Haag dat met een lokale en transparante voedselketen werkt!

Het nieuwe pop-up restaurant op Torenstraat 82 genaamd Medi heeft haar krachten gebundeld met Rechtstreex om consumenten lokale en transparante producten aan te bieden. Magnus Magnusson en Domenique van Nielen, Hotelschool The Hague, zijn de uitdaging aan gegaan, om de gezondheid van planeet en populatie een beetje beter te maken. Dit doen zij door middel van het promoten van de lokale voedselketen. Weet jij waar jouw producten vandaan komen?

Vanaf 29 januari kunnen producten via Rechtstreex.nl besteld worden. Klanten kunnen tot woensdagen 10:30 uur hun bestelling online doen en deze dan op vrijdagmiddag ophalen bij Wijkpunt Torenstraat. Rechtstreex werkt aan een transparante, eerlijke, gezonde, duurzame en lokale voedselketen door de consument te verbinden aan zijn voedsel en aan degene die het maakt (de boer). Lokaal en seizoensgebonden met een eerlijke prijs voor de boer. De producten komen allemaal binnen een straal van 70 kilometer vanaf Den Haag.

Medi richt zich op een opening in de lente van 2021 en gaat met de fantastische producten van Rechtstreex seizoensgebonden koken. De keuken wil gasten verleiden met een moderne twist van de mediterrane keuken in een shared-dining setting. Medi, It’s not a restaurant, It’s a lifestyle!

Rechtstreex is deel van een alternatieve voedselketen, waarin consumenten op een lokale, sociale en eerlijke manier hun boodschappen doen. Een korte, transparante voedselketen met een eerlijke prijs voor iedereen en zonder voedselverspilling.

Wijkpunt Torenstraat/Restaurant Medi

Torenstraat 82,

2513BT

Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *