Een kijkje in jezelf lanceert producten gebaseerd op de blauwdruk van je kind

EEN KIJKJE IN JEZELF LANCEERT PRODUCTEN GEBASEERD OP DE BLAUWDRUK VAN JE KIND

Op het moment dat een kind geboren wordt is het nog puur. Door beïnvloeding van buitenaf verandert die puurheid en gaat je kindje zich aanpassen en gedrag kopiëren. Zou het niet geweldig zijn als je ervoor kunt zorgen dat je kind dichtbij zichzelf kan blijven? Aan de hand van persoonlijke geboorterapportages, posters en kraamcadeaus helpt de Nunspeetse startup ‘Een kijkje in jezelf’ ouders inzicht te krijgen in hun kind. Ben jij klaar om je kind beter te leren begrijpen?

Gebaseerd op de Chinese methode ‘nine star ki’ brengt Een kijkje in jezelf de belangrijkste kenmerken van je kind in kaart. Vanuit deze filosofie krijg je tijdens je geboorte 3 elementen mee. Door deze inzichtelijk te maken kun je zien waar de talenten liggen, wat de groeimogelijkheden en valkuilen zijn en hierdoor beter sturen op het geluk en zelfvertrouwen van je kind.

Gepersonaliseerd kraamcadeau
Ben jij benieuwd wat de talenten zijn van je kleine spruit? Een kijkje in jezelf kan aan de hand van de naam en geboortedatum een unieke geboorteposter samenstellen. Het kraamcadeau bestaat uit een decoratieve, handgetekende, gepersonaliseerde poster met de positieve eigenschappen van je kleintje. Hierop wordt uitgelegd wie je kind is, waar het goed in is, wat het te leren heeft en wat je kunt doen om je kind beter te begrijpen en te helpen bij de ontwikkeling. Zo krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten, de manier waarop je kind met emoties omgaat en hoe hij/zij in situaties kan gaan handelen.

Persoonlijke geboorterapportage
Een kijkje in jezelf is van mening dat het voor ieder kind belangrijk is om zo jong mogelijk inzage te hebben in zijn/haar kwaliteiten. Hierdoor zal een kind stabieler opgroeien, beter begrepen worden en evenwichtiger door het leven gaan. Daarnaast kunnen ze zich als volwassene stabieler ontplooien. De geboorterapportage gaat nog een stapje verder dan het kraamcadeau. Dit rapport geeft informatie over de kernkwaliteiten, talenten, valkuilen en groeikansen. Het geeft je als ouder houvast en tips over hoe je het beste je kind kunt begeleiden, stimuleren en kunt laten ontwikkelen. De rapportage is geschreven op een manier zodat je kind op latere leeftijd de gegevens ook kan lezen en begrijpen. Vanuit de filosofie van nine star ki zijn eigenaressen Carol en Debby als therapeut in staat om zowel ouder als kind te helpen. Heb je zelf je routekaart nog niet helemaal gevonden? Naast kind rapportages, zijn de volwassene rapportages ideaal om beter inzicht te krijgen in jezelf.

Knappe Kanjer Poster
Helaas geven we in het dagelijks leven vaker kritiek dan complimenten. Dat is jammer, want juist bij kinderen is een positieve benadering zó belangrijk. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en laat ze stralen. Reden voor Een kijkje in jezelf om een serie gepersonaliseerde Knappe Kanjer Posters te ontwerpen. De naamposter bestaat uit een prachtige tekening van Dilys Art met een affirmerende quote. In totaal zijn er 18 krachtige quotes. Zo is er voor elk kind een passende tekening te vinden, die je kleine spruit elke dag opnieuw een goed gevoel geeft.

Over Een kijkje in jezelf
De zussen Carol van Eijck en Debby Engels zijn het gezicht achter de startup. Na hun eigen zoektocht zijn ze erachter wie ze zijn, wat ze kunnen en – nóg belangrijker – waar ze plezier aan beleven. Door een flinke portie zelfreflectie ontdek je wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je deze kunt ontwikkelen. Door een groei in eigenwaarde kom je erachter waar je écht gelukkig van wordt. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Dat geven ze graag door aan de hand van hun inspirerende producten. Omdat ze zich realiseren dat niet ieder kind het goed getroffen heeft in het leven, hebben de zussen besloten te doneren aan een goed doel. Per 3 maanden wordt er een passende charitatieve instelling met betrekking tot kinderen uitgekozen die financieel gesteund wordt. Bekijk het assortiment op www.eenkijkjeinjezelf.nlerd o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *