Écht ontmoeten via DeepDating, bijzondere events en begeleiding voor singles

DeepDating is een nieuw en uniek concept op de ‘dating-markt’, die vaak onpersoonlijk en oppervlakkig is. Het is ontstaan uit een verlangen werkelijk iets te willen betekenen voor alleenstaanden in deze tijd. DeepDating organiseert o.a. bijzondere (online) events waar singles elkaar ontmoeten op een speelse én diepgaande manier. Eenvoudige, leuke opdrachten zijn de leidraad voor de ontmoetingen. Dit helpt singles om zichzelf te zijn, voorbij de maskers en verhalen. Voor veel deelnemers is het een openbaring dat dit kan, een diepgaande ontmoeting in zo’n kort tijdbestek.

Ivo en Patricia, de initiatiefnemers, zijn eigenlijk relatiebegeleiders en Ivo is ook trainer. Zij willen iets wezenlijks bieden aan singles. Zij begeleiden de events persoonlijk en creëren daarmee een bedding waarin deelnemers zich thuisvoelen, zelfs al zijn het voorlopig alleen online events (via Zoom).  

Ze organiseren niet alleen events. Ze hebben daarnaast een aanbod van speciale trainingen voor singles (‘DeepDating Academy’) en individuele begeleiding. Er zijn best veel singles die al heel lang single zijn of voor wie het maar niet lukt echt te floreren in een relatie. Voor hen gaat het
niet alleen om het creëren van een ontmoetingsplek, maar kan een stuk begeleiding en bewustwording helpend of zelfs nodig zijn.

Het eerste DeepDating event is op 8 december. Op 21 december staat een kerstspecial gepland. Op 6 april 2021 is er een event speciaal voor singles (35+) met weinig tot geen relatie-ervaring.

Meer informatie en aanmelding kan op www.DeepDating.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *