Duurzaam investeren met een uitzonderlijk hoog rendement

Een nieuw begin

Met het motto “Rooted in our shared future” zet Rooted iets moois op de kaart. Aan het eind van 2020 heeft het bedrijf zich omgedoopt tot BV en begint alles langzaam te rollen. Op 1 januari is de site van Rooted live gegaan en kan iedereen zijn eigen obligatie kopen.

In 2020 hadden 2 ondernemers uit Assen en Meeden de visie om een maatschappelijk verantwoorde onderneming te starten. Je investeert in een vijgenboom in Spanje, een tastbaar product die CO2 compenseert en jaarlijks gemiddeld 20% rendement oplevert. Nu de eerste maand voorbij is heeft Rooted al meer dan 100 obligaties verkocht.

Rooted      

Rooted is de fundatie waar men altijd op kan rekenen. De investeerders van tegenwoordig zetten hun geld niet meer weg tegen een minimale rente van de bank, maar denken na over opties waar veel meer rendement mee behaald kan worden. Via Rooted kan dit op een maatschappelijk verantwoorde manier. Door het aanschaffen van één obligatie, compenseer je maar liefst 500KG Co2.

Rooted foundation

Rooted gaat een samenwerking aan met de ‘Rooted Foundation’, Dit is een stichting die met een deel van de opbrengst maatschappelijke doeleinden gaat verwezenlijken, zoals het verzorgen van schoon drinkwater. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *