Cross Approach® en Easy Compliancy gaan verder als Synanta

Cross Approach® en Easy Compliancy gaan verder als Synanta

Synanta levert SaaS-software die bedrijven helpt om te voldoen aan wetten, regels en interne processen

Apeldoorn, 1 september 2021

De activiteiten van Easy Compliancy en Cross Approach® worden samengevoegd en gaan verder onder de naam Synanta. Synanta zal met haar softwareproducten en diensten aan organisaties in de breedte het gereedschap bieden om te voldoen aan wetten, regels en (interne) processen.

De afgelopen jaren is het aantal gebruikers van Cross Approach® en Easy Compliancy flink gegroeid. Bovendien is met de recente toevoeging van de Controlepunten functionaliteit aan Cross Approach® een belangrijke mijlpaal bereikt, met de toevoeging hiervan wordt door Cross Approach® nu de complete (PDCA) cyclus om te voldoen aan bijvoorbeeld Arbo eisen, preventiemaatregelen, kwaliteitszorg, cybersecurity, ISO danwel ISAE-normen of AVG ondersteund.

Als afronding van een kort maar krachtig strategisch heroriëntatie traject is besloten software en diensten voortaan vanuit één organisatienaam op de markt te brengen. Synanta zal zich richten op het ondersteunen van kwaliteit- Arbo-, milieu-en veiligheidszorgsystemen, calamiteiten-, brandveiligheid- en ontruimingsplannen en de risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E).

Stan Hüner, partner bij Synanta, vertelt: “Het samenbrengen van Easy Compliancy en Cross Approach® in Synanta is een logische stap in onze doorontwikkeling. Veel organisaties worstelen nu al met de dynamiek in wet- en regelgeving, maar ook is er steeds minder tijd en capaciteit beschikbaar om alles volledig in eigen beheer uit te voeren. Synanta is erop gericht om bij complexe en tijdrovende zaken daar op een structurele en dynamische wijze in te ondersteunen.

Ook kunnen onze kennisbanken een schaarste in (Arbo)kennis uiterst succesvol aanvullen.” zegt Bert Kerseboom, founder van Synanta en bedenker van Cross Approach®. “In het traject van de afgelopen maanden werd het al snel helder dat de koers voor de toekomst met deze stap echt kan worden ingezet. Een belangrijk element daarin is ook de toevoeging van functionaliteit rondom Controlepunten aan ons product Cross Approach®. Hiermee kunnen klanten niet alleen zorgen dat (interne) processen worden vastgelegd in een handboek, maar dat deze processen direct kunnen worden gevolgd en dat de klanten achteraf ook weten en kunnen aantonen dat acties en taken ook echt zijn gedaan.

Synanta positioneert zich hiermee als dienstverlener voor allerlei soorten organisaties. Adviseurs en consultants kunnen Cross Approach® gebruiken in trajecten met organisaties. Eindgebruikers van de Cross Approach® software zoals kwaliteitsmedewerkers, preventiemedewerkers, veiligheidskundigen, functionarissen gegevensbescherming, KAM-managers en HR-medewerkers worden met Synanta producten en diensten ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden. Audits en controles worden hiermee een stuk eenvoudiger, want alle documentatie is goed gestructureerd en op één centrale plaats online beschikbaar. En dat scheelt ondernemers veel geld aan consultants, externe adviseurs en systeembouwers.

Synanta richt zich op korte termijn op het toevoegen van branche specifieke kennisbanken o.a. voor de transportsector maar ook het werven van partners in de vorm van adviseurs, bureaus en consultancy-bedrijven die klanten ondersteunen bij compliancy vraagstukken op het gebied van aan wet- en regelgeving, Arbo, milieu, veiligheid, kwaliteit, cybersecurity of risicoprotocollen. Synanta heeft zich sinds kort gevestigd in Apeldoorn. Tot de huidige klantenkring behoren organisaties als BP, Rotra, Douwe Egberts Spain en Saint Gobain/Isover.

==

Meer informatie:                

Stan Hüner, partner en consultant

E : s.huner@synanta.nl
T: +31 (0) 85 – 876 89 53
I  : www.synanta.nl
I  : www.crossapproach.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *