Carproof.nl lanceert nieuwe webshop voor auto accessoires

Rotterdam, 17 februari 2022

Carproof Nederland viert de opening van haar nieuwe online shop: Carproof.nl. De webshop biedt diverse auto accessoires en gadgets aan. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van unieke staffelkortingen van drie of meer producten. 

 

Over Carproof Nederland

Carproof is een online webshop dat gespecialiseerd is in de verkoop van auto accessoires en gadgets. Denk o.a. aan additieven, auto gereedschap, dakdragers, wieldoppensets, auto schoonmaakartikelen, alles-in-één boxen en nog véél meer! Gratis verzending vanaf 50,- én Carproof biedt daarnaast ook unieke kortingen aan bij afname van meerdere producten.

Ook voor autobedrijven en particulieren bieden zij de mogelijkheid om alles-in-één pakketten in te zetten als relatiegeschenk. De alles-in-één pakketten bevatten handige items die elke autobezitter goed kan gebruiken voor onderweg. Voor autobedrijven is dit bijvoorbeeld inzetbaar wanneer zij een auto hebben verkocht aan de klant, of wanneer zij beschikken over waardevolle vaste klanten.

Als marketingdoel kan dit goed worden gebruikt om sales te verhogen.

 

Bekende auto accessoires

In de online shop van Carproof zijn producten te vinden van hoogwaardige kwaliteit. De auto accessoires die men daar kan vinden bestaan uit een groot assortiment dat veel bekende merken omvat. Denk aan Carpoint, Carpro, Autostyle, Turtle Wax, Sonax, Twinny Load en nog véél meer! Zoek u naar een specifiek merk of product maar kunt u iets niet direct vinden, dan is het aan te raden om altijd gebruik te maken van de zoekbalk. Deze is te vinden bovenaan de pagina in de header.

 

Private lease en Autoverzekeringen

Binnenkort zal Carproof ook de mogelijkheid bieden om door middel van een widget online autoverzekeringen en Private Leaseauto’s te vergelijken op verschillende zoekcriteria. Echter is dit nog in ontwikkeling en daarom is er nog geen exacte datum van lancering bekend met betrekking tot deze twee tools.

 

De webshop kun je online bekijken op: https://www.carproof.nl

Heeft u vragen? Dan is mailen mogelijk op: klantenservice@carproof.nl

 

Instagram: http://instagram.com/carproof.nl

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=meYqONDfr2o

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *