Boekpresentatie ‘Ontdek de schrijver in jezelf’

“Ontdek de schrijver in jezelf” – bewandel het pad van de schrijver

Schrijfcoach voor ondernemers en auteur Saskia van de Riet begeleidt ondernemers met een heldere visie die barsten van de creativiteit bij het schrijven van hun boek. Haar nieuwste boek Ontdek de schrijver in jezelf presenteert ze op 13 oktober op luchtige en interactieve wijze.

Saskia laat jou de schrijver in jezelf ontdekken. In begrijpelijke taal vind je het gereedschap en de oefeningen om je kennis om te zetten in teksten voor je bedrijf, en uiteindelijk ook je boek. Je gaat ervaren dat je wel degelijk kunt schrijven. Deze ontdekkingsreis opent deuren waarvan je dacht dat ze voor altijd dicht zouden blijven voor jou!

Saskia van de Riet is gepubliceerd auteur van werken in het Nederlands en het Engels. Opgeleid als bouwkundig ingenieur en professioneel vertaler Engels heeft zij een goed gevulde gereedschapskist aan vaardigheden en kennis die zij creatief inzet om ondernemers te ondersteunen bij het soepel schrijven van hun boek.

Heb jij een brandend verlangen om een boek te schrijven? Ben jij nieuwsgierig hoe je de schrijver in jezelf ontdekt? Kom dan naar deze presentatie, maar kennis met Saskia en laat je verrassen hoe je zelf met 5 minuten schrijven ervaart dat ook jij soepel kunt schrijven!

Het boek is tijdens deze feestelijke presentatie te koop en je kunt het ook laten signeren door Saskia.

Klik hier voor meer informatie of om je kosteloos aan te melden

Ontvangst en inloop met koffie en thee vanaf 15.30 uur.
De boekpresentatie wordt om 17 uur afgesloten om onder het genot van een drankje na te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *