Biologisch afbreekbare onderhoudsproducten voor de fiets

Hoogwaardige en duurzame smeermiddelen ontwikkelen en produceren, dat is de visie van Moton Lubricants BV. Wereldwijd verkopen wij onder de merknamen van onze klanten innovatieve producten. Spuitbussen bevatten al heel wat jaren milieuvriendelijke drijfgassen en al lang geen schadelijke cfk’s meer. Voor de bussen zelf wordt vaak glas, blik of aluminium gebruikt. Dat het nog milieuvriendelijker kan heeft Moton Lubricants BV reeds bewezen met de airopack.

Deze airopack is een op luchtdruk aangedreven kunststof spuitbus voor uitéénlopende producten die Moton Lubricants BV op de markt brengt. Deze airopack heeft een lagere CO2 footprint dan verpakkingen van aluminium of blik. Er is minder afval, omdat deze verpakking volledig ledigt. Doordat de airopack zo goed als onbreekbaar is, verdwijnen er minder ongebruikte of onvolledig gebruikte spuitbussen bij het afval en het vereist geen drijfgassen of extra oplosmiddelen. Hierdoor is de airopack ook niet ontvlambaar en explosief en dus veiliger. Het vormt bovendien geen gezondheidsrisico bij inademing.

Duurzaam en innovatie staat hoog in het vaandel bij Moton Lubricants BV. Thans hebben we een compleet nieuwe lijn ontwikkeld voor de fietsbranche. Deze Bike-Line telt een reeks van biologisch afbreekbare producten als kettingolie, ketting wax, kogellager vet, montagepasta, multisprays en cleaners.

Deze producten worden niet alleen milieuvriendelijk geproduceerd, de grondstoffen en overige benodigdheden worden eveneens zoveel mogelijk duurzaam ingekocht. Wilt u meer informatie over onze duurzame en milieuvriendelijke producten? Uw eigen lijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Moton Lubricants BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *