Beste kapper van Haarlem

Nieuw in Haarlem: de sfeervolle kapsalon: Salon Stuyff

Een eigen zaak beginnen, midden in de coronacrisis. Dan moet je wel lef hebben. Of een enorme droom. Eigenaresse Annelies Legel heeft beide.

Na 17 jaar in dienst als Master Stylist bij Rob Peetoom heeft Annelies de nodige ervaring opgedaan. Haar werkwijze? Ze let niet alleen op de wensen van de klant, maar adviseert de ideale haarstijl die perfect past bij de levensstijl van haar klanten.

Annelies:

Waarom ik zo gek ben op haar? Haar is fantastisch, altijd zichtbaar. Het is echt een verlengstuk van jezelf, het bevestigt je identiteit. Wat ik probeer te bereiken, is dat een kapsel niet alleen je persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook dat als je met je haar schudt, het vanzelf in model valt. Want zeg nou zelf, wie heeft er nog tijd om elke ochtend uren voor de spiegel te staan?”

Salon Stuyff

Annelies kan niet wachten een vaste kring nieuwe klanten blij te maken met mooie kapsels. “Bij Salon Stuyff vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dat je jezelf kunt zijn. Dat kan betekenen dat je met laptop op schoot nog wat werk aan het doen bent, of gewoon relaxt met een stapel tijdschriften. Een goede kop koffie erbij, dat werk.”

De salon in eigentijds ingericht, met natuurlijke materialen en een botanische touch. Begin april wordt er nog hard geklust aan de nieuwe stijl, maar vanaf 8 april is iedereen welkom voor een nieuwe look. Neem vast een kijkje op: www.salonstuyff.nl of volg de ontwikkelingen op www.instagram.com/salonstuyff.

Een eigen salon, waar ik mijn eigen draai aan kan geven, daar heb ik zo lang van gedroomd. En nu is hij er! Welkom bij Salon Stuyff”

Salon Stuyff

Stuyvesantstraat 63zw

2023KL Haarlem

telefoonnummer 023 526 3679

Salon Stuyff werkt met Sassoon en Sebastian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *