Ball On introduceert kleurrijke ‘feel good’ desinfectiezuil

ALKMAAR – Geïnspireerd door de nieuwe werkelijkheid heeft Ball On haar assortiment uitgebreid met een bijzondere desinfectiezuil inclusief dispenser. 

Nu er meer versoepelingen komen, maar we wel met strenge regels te maken hebben, is een dispenserzuil een ideale oplossing om in te spelen op bezoekers. 

De opvallende uitstraling van de Ball On desinfectiezuil laat zien dat je open bent en oog hebt voor de hygiëne en veiligheid. Bovendien geeft het de bezoeker een feel good moment in deze tijden van stress. Dat is nog eens welkom heten!

De innovatieve decoraties van Ball On zijn gebaseerd op permanente ballonnen gemaakt uit gerecycled kunststof. In tegenstelling tot de aloude ballonnen is er geen belasting voor het milieu, blijven ze jarenlang mooi, is opblazen niet nodig en leeglopen niet mogelijk. Door de gevolgen van het corona virus en het stilvallen van de evenementen branche kreeg deze Nederlandse ontwikkeling een nieuwe impuls met deze desinfectiezuil. Door de grote dispenser voorkom je regelmatig bijvullen en heb je ook geen losse flesjes nodig die snel op zijn of makkelijk ‘verdwijnen’. 

Wanneer het coronavirus is bedwongen kan de desinfectiezuil eenvoudig worden omgebouwd naar een andere Ball On decoratie zoals een kleurrijke pilaar of statafel. Zo is iedere euro duurzaam benut.

De producten van Ball On worden geproduceerd in Nederland, zijn dus altijd dichtbij en ondersteunt de lokale economie.

 

Meer informatie:

Ball On BV – Alkmaar, Harry Viet. 085 – 210 211 5 of info@ball-on.com. www.ball-on.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *