B2B webshop voor schoonmaakmiddelen breekt met verleden

Inleiding

Vossen Greener Chemicals verandert van koers. Op deze manier wil Vossen Greener Chemicals bijdragen aan transparantie voor bedrijven en een aangepaste visie op online ondernemen.

Flexibele IT

Waar B2B webshops in de chemische sector vaak achterlopen en verouderd zijn, focust Vossen Greener Chemicals zich op innovatie, gebruiksgemak en de toekomst. UX-design en helderheid zijn de kernwaardes. Doordat de van origine direct sales organisatie ondertussen ontwikkeld is naar een B2B e-commerce bedrijf, is het dus van groot belang om een flexibele marketing en IT-afdeling in huis te hebben. Ze spitsen zich toe op veerkrachtig kunnen antwoorden op de uitdagingen van het online ondernemen.

Innoveren

Productinnovatie is belangrijk, productkwaliteit is essentieel, maar verkoopkanalen innoveren is wezenlijk cruciaal. Nog niet eens gesproken over de leverbetrouwbaarheid, waarmee het bedrijf al jaren bekend staat als uitstekende partner. Daar Vossen Greener Chemicals ontwikkelt en produceert in eigen faciliteiten in Nederland, staat productinnovatie dagelijks op de agenda. Dit jaar introduceerde het bedrijf gevestigd in Weert een nieuwe manier van werken. Namelijk het verduidelijken van productnamen, wat in de sector vaak wordt nagelaten. Denk aan de ‘Supercleaners’, of ‘Powerreinigers’, zou u weten wat het product precies doet? Wat maakt dat de lijn van Vossen Greener Chemicals duidelijk, transparant en gewaagd is aan de concurrentie.

“We houden van trends en lopen graag voorop, niet alleen op gebied van productinnovatie, maar vooral op gebied van technologie.”

—NOOT VOOR DE REDACTIE—

Over Vossen Greener Chemicals

Vossen Greener Chemicals is al 40 jaar lang het adres voor professionele reiniging en smering. Als merk van Vossen Laboratories Group, hebben ze een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen en smeermiddelen voor iedere professional.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:

Maxime Vossen
Marketing & IT Manager
+31(0)64 67 17 23 1
maxime.vossen@vossenlaboratories.com
www.vossenchemicals.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *