Alternate Microsoft Gold Certified Partner

Alternate Nederland is door Microsoft benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner voor de competenties ‘Communications’ en ‘Project and Portfolio Management’.

Alternate verkreeg recent deze status binnen het Microsoft Partner Program en is daarmee driedubbel ‘Gold’ gecertificeerd. Eerder behaalde Alternate ook al de competentie van Windows and Devices. De Microsoft Gold Certified Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Bovendien is het een wereldwijd kwaliteitskeurmerk.

“De toekenning van deze status door Microsoft is opnieuw een bevestiging van onze kennis en expertise, want alleen de top van de Microsoft-partners is goud gecertificeerd”, aldus Thijs Reijns, salesmanager van Alternate Nederland. “Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om extra te investeren in trainingen en examens om de hoogst haalbare certificering te behalen. Hiermee laten we aan onze zakelijke klanten zien dat we technische specialisten in huis hebben voor het ontwerpen, plannen en implementeren van cloudcommunications, waarin met name Microsoft Teams en Skype for Business een grote rol spelen. Zeker in deze tijden van hybride werken zien wij hierin een groeiende behoefte.’’

Met het behalen van deze gouden competentie bewijst Alternate niet alleen dat het aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan dit niveau van certificering, maar ook dat het bedrijf voldoende gecertificeerde professionals in dienst heeft. Voor klanten betekent deze status dat ze met een ervaren Microsoft-partner in zee gaan, die bovendien toegang heeft tot alle expertise van Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *