Aantreden nieuwe directeur Flexbarrier per 1 januari 2022

Op 1 januari 2022 is Camiel van Asch gestart als directeur van Flexbarrier, dé leverancier van kunststof aanrijdbeveiliging! “Sinds de start van het bedrijf in 2018 als onderdeel van Sentho, specialist in hygiënische afbouwprojecten, is Flexbarrier hard gegroeid. Zo hard dat de tijd nu rijp is voor de volgende stap en verdere professionalisering van het bedrijf onder leiding van Camiel. Hij is met zijn (commerciële) managementervaring de aangewezen persoon om van Flexbarrier de ‘best in class’ te maken in Nederland op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Hiermee bereiken we dat beide organisaties en hun klanten nog meer de 100% aandacht krijgen die ze verdienen,” aldus Niels Burger, directeur van Sentho.

Camiel van Asch is in zijn carrière (commercieel) directeur geweest bij diverse (MKB) bedrijven en is een allrounder pur sang, met vooral een passie voor commercie! “Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Niels en het team en ben ervan overtuigd dat er een veelbelovende toekomst is weggelegd voor Flexbarrier. Niels heeft met het team in de afgelopen jaren een indrukwekkende prestatie neergezet en ik zie het als een mooie uitdaging om dit voort te zetten en Flexbarrier in de volgende fase verder te laten groeien,” aldus Camiel.

 

Flexbarrier is importeur, distributeur, adviseur en installateur van producten op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Speciaal voor organisaties waar de bescherming van personeel, apparatuur en de werkomgeving van groot belang is. De producten van Flexbarrier hebben met name toegevoegde waarde in magazijnen/distributiecentra en productiehallen/fabrieken. Voor meer informatie, zie ook www.flexbarrier.nl.

                                                                                                                                                                                            

Noot voor de pers

Voor meer informatie kunt u terecht bij Camiel van Asch, e-mail: c.vanasch@flexbarrier.nl telefoonnummer: 06-12048541

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *