11teamsports op weg naar verdubbeling winkels in de Benelux

De grootste voetbal- en teamwearspecialist van Europa versterkt haar positie in de Benelux door in een korte periode een zestal winkels aan te sluiten. De aanwinsten bevinden zich in het Nederlandse Cuijk, het Vlaamse Aalst, Maasmechelen en Wevelgem en in het Luxemburgse Ettelbruck en Luxemburg-Stad. De vestigingen hebben allemaal een rijke historie en staan al jaren bekend als echte voetbalspecialist. Het aantal winkels van 11teamsports in de Benelux komt daarmee op vijftien en Europees gezien op ruim zestig winkels.

Benelux is een feit

In het Luxemburgse landschap sluiten zich twee winkels aan bij de formule van 11teamsports, in Luxemburg-Stad en ten noorden hiervan in Ettelbruck. Eigenaar Cristiano Costa is verheugd om zich aan te sluiten “De keuze voor 11teamsports was voor ons een logische stap. Wij wilden ons aansluiten bij een sterke internationale partner waardoor wij de komende jaren verzekerd zijn van een compleet assortiment aan voetbalproducten.”

11teamsports is hiermee officieel vertegenwoordigd in de Benelux en de ambitie is om de komende jaren verder te veroveren. “11teamsports streeft naar groei, winstgevendheid en leiderschap op het gebied van retail, teamwear en e-commerce. Landelijke dekking in de Benelux is essentieel en met de toevoeging van de nieuwe franchisepartners zetten wij een belangrijke stap om deze doelstelling te realiseren.” aldus Andre Vasterman, General Manager bij 11teamsports Benelux.


De ware voetbalbeleving

Afgelopen jaar hebben de bestaande winkels een nieuw & premium interieur gekregen en de komende periode zijn de winkels van de nieuwe franchisepartners aan de beurt. Gefaseerd wordt de identiteit van 11teamsports binnen deze winkels uitgerold. Hiermee zal 11teamsports de herkenbaarheid en naamsbekendheid binnen de Benelux vergroten.

Na weken van verbouwen is afgelopen maand de nieuwe winkel in Ede geopend. Een schitterende voetbalwinkel van ruim 300 m2 op A-locatie aan de Torenstraat 41. De premium uitstraling in de winkel zorgt voor een ware (voetbal)beleving en bedient met de uitbreiding van het assortiment elke consument. Van voetbalschoenen en trainingskleding tot de coolste sneakers, je vindt het allemaal in de nieuwe winkel.

11teamsports is de grootste retail, teamwear en e-commerce specialist van Europa op het gebied van voetbal en andere teamsporten. Zie ook www.11teamsports.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *