Vandaag lanceert DJ coach Dimitri Visch zijn boek: “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière”

Persbericht

Rotterdam, 23 juni 2020 – Vandaag lanceert DJ coach Dimitri Visch zijn boek: “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière”. Dimitri heeft op basis van meer dan 20 jaar dj-ervaring dit boek geschreven voor DJ’s die willen groeien als ondernemer. Als DJ ben je vaak onbewust alleen bezig met de techniek, maar niet met de marketing of met het ondernemen als DJ. In dit boek doorloopt de DJ, 10 stappen, met als resultaat een strategie om als DJ succesvol te worden en te blijven.

Tegenwoordig zijn er meer DJ’s dan dat er kapsalons zijn in een middelgrote stad. Iedereen die op zijn zolderkamer weleens een playlist heeft gemaakt, of een cd wisselt, noemt zichzelf een DJ. Wie kent er niet een neefje van de buurman die DJ is? Je drukt op een knop en de software doet de rest. De zorgvuldig opgebouwde muziekcollectie op cd en vinyl is vervangen door een online bibliotheek van muziek die je kunt streamen. Als het schijnbaar zo makkelijk is, hoe overleef je dan in deze wereld als fulltime DJ? Je moet dus blijvend onderscheidend, vernieuwend en verrassend zijn.

Dimitri leert je in dit boek hoe je moet denken en handelen als een ondernemer. Hij vertelt je niet hoe je moet draaien, maar wel hoe je jouw dj-carrière een boost geeft en hoe je een professional wordt en blijft. 

In elke stap vind je praktijkvoorbeelden van DJ’s die dit stappenplan ook met succes hebben toegepast. Met de opdrachten aan het eind van elke stap kun je gelijk aan de slag. Ook krijg je als lezer van dit boek een profiel op www.vindeendj.nl en toegang tot een online community, waar je samen met andere DJ’s werkt aan je dj-carrière.

“Dimitri Visch is al meer dan 20 jaar een veelgevraagde en succesvolle DJ. Hij heeft als DJ meer dan 10.000 mensen vermaakt, heeft op veel plekken gedraaid en van alles gezien. Met deze ervaring heeft hij het recept gevonden om succesvol te zijn en te blijven als DJ. Met zijn jarenlange ervaring coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. “

Het boek “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière” is vanaf 23 juni voor 17,50 te koop via www.djcoaching.nl/10stappen en een week later op www.managementboek.nl, www.bol.com en in de boekhandel onder ISBN nummer 978-94-93187-43-6, Uitgeverij Expertboek. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Vanaf 23 juni 2020 is het boek: “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière” te verkrijgen via www.djcoaching.nl/10stappen, www.managementboek.nl, www.bol.com en in de boekhandel onder ISBN nummer 978-94-93187-43-6, Uitgeverij Expertboek. Ook is er een e-book versie verkrijgbaar onder
ISBN nummer 978-94-93187-37-5

Voor meer informatie en contact: Dimitri Visch, 06 – 52321350, info@djcoaching.nl  Zie ook: www.djcoaching.nl. Ook als u een boek wilt ontvangen ter recensie of een afspraak wilt maken voor een interview.

Promotie afbeeldingen vind u hier: https://www.djcoaching.nl/images/Afbeeldingen.zip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *