THE GREAT COMMUNICATORS nieuw album!

 

THE GREAT COMMUNICATORS

The Great Communicators: de Amsterdams/Haagse band die in 2014 vliegend van start gaat met de goed ontvangen debuut-EP ‘Bide your time’ en een knetterende Popronde. Er lijkt geen maat te staan op de band die in 2016 zijn debuutalbum Lucky Horse uitbrengt, op Noorderslag en Down The Rabbit Hole staat, Kensington support in de Ziggo Dome, 3FM Serious Talent wordt en optreedt bij DWDD. Tot de ronkende machine krakend tot stilstand komt als vocaliste Gaia Slotboom ermee stopt en het frontman Arend Dijkstra door een writersblock niet lukt om snel met nieuw materiaal te komen. De band zijn platenmaatschappij, boeker en manager haken af en de groep staat er ineens alleen voor.

Het zijn vier lange jaren geweest, maar soms moet je alles afbreken om opnieuw te kunnen beginnen. The Great Communicators ging door het vuur om de toekomst van de band te redden. Een toekomst met nieuwe zangeres Linda van Leeuwen, nieuwe songs en een nieuwe, groovy sound. Op het aanstaande album ‘The Endless Haze’ is een onverwoestbare band te horen, een groep die zichzelf heeft bevrijd van al zijn kwelgeesten en zich sterker voelt dan ooit.
De Argentijns-Nederlandse acteur en model Gustavo Ruben Valenzuela verschijnt op de cover van de aankomende vynil evenals in de in 2021 uitgebrachte singles van het nieuwe album. Het nieuwe album wordt verwacht in oktober 2021.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *