Sébastiaan – One night only (live in concert)

 

Sébastiaan – ONE NIGHT ONLY (LIVE IN CONCERT)

Op z’n achtste stond hij tijdens een kindersongfestival, in een kerk te Loosduinen, voor het eerst op het podium. Hij won dit songfestival en deze positieve impuls zorgde voor de start van een zangcarrière. Na mee te hebben gedaan aan ruim 400 talentenjachten, soundmixshows en festivals besloot hij om op vijftien jarige leeftijd er zijn beroep van te maken. Ruim vijf jaar werkte hij als zanger/entertainer voor diverse opdrachtgevers.

Daarna besloot hij om andere dingen te gaan doen en hij stapte uit de schijnwerpers, wel bleef hij op de achtergrond muziek maken en ging backstage werken bij verschillende producties. Ook maakte hij voor een lokaal radiostation in Leidschendam negentien jaar lang een programma waarin diverse Nederlandse artiesten als gast langs kwamen.

Tegenwoordig woont hij in Scheveningen en vanuit zijn home studio werkt hij weer als

singer-songwriter.

In 2019 schreef hij een liedje en omdat zijn moeder het zo’n mooie song vond besloot hij om het haar voor haar verjaardag als CD cadeau te doen. Dit trok de aandacht van een aantal mensen en hierdoor werd het besluit genomen om weer actief wat te gaan doen in de muziek. In 2020 verscheen de eerste nieuwe geproduceerde plaat op het label van nationale artiesten parade. Producer Frank Verkooyen tekende voor de productie, Dian Senders verzorgde de backing vocals en gitarist Marcel Fisser speelde de gitaarpartijen in.

Inmiddels zijn er 4 nieuwe singles uit die gezamenlijk goed zijn voor bijna 700.000 streams op muziekplatform Spotify. Ook op YouTube worden de bijbehorende clips goed bekeken en de songs komen bij diverse radiostations voorbij.

Voor het eerst sinds lange tijd staat hij nu op 29 Oktober in het theater.

Met een heuse live band onder leiding van Alexander Broussard (Billy Joel experience, Najib Amhali, Crazy Piano’s) zullen de singles en 14 gloednieuwe stukken gespeeld gaan worden tijdens dit concert.

Kaarten (15,75 euro incl. pauze drankje en garderobe) voor het concert zijn nu verkrijgbaar via de website van het theater.

Meer info: www. sebastiaan-singersongwriter.nl

www. hetveurtheater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *