Dries Roelvink heeft groots optreden te pakken

Dries Roelvink heeft groots optreden te pakken

 

In een tijd dat het doorgaan van festivals en evenementen nog steeds twijfelachtig is, geeft Dries Roelvink op woensdag 18 augustus een optreden voor meer dan 10.000 toeschouwers.  Het Nederlandse gamebedrijf GamePoint gaat zijn spelletjesliefhebbers van het populaire spel GamePoint Bingo trakteren op een uniek gratis online concert van de Amsterdamse Dries Roelvink. Nog nooit eerder heeft een digitaal Nederlandstalig concert met zo’n grote omvang plaatsgevonden in combinatie met een online Bingospel in Nederland.

 

Unieke primeur voor de Nederlandstalige volkszanger

Het optreden van Dries Roelvink op 18 augustus begint om 19:00 uur en is het  eerste  Nederlandstalige live concert in het spel GamePoint Bingo.  Het komt daarnaast niet vaak voor dat een Nederlandstalige zanger een podium van deze omvang realiseert. De Nederlandse spelers zullen het unieke optreden live meekijken tijdens het spelen van een potje GamePoint Bingo op de computer, tablet of telefoon.

 

Waar is het optreden te zien

Het concert van Dries Roelvink  is te volgen in de mobiele game app GamePoint Bingo, als wel in de overige GamePoint game apps zoals; Royaldice, Cardparty, WordTornado en anderen. Deze zijn te vinden in de Google Play Store en Apple Store. Daarnaast kan men ook het concert ook meekijken via de website: www.gamepoint.com

 

Over GamePoint

Liefhebbers van Social casino-, bord- en kaartspellen vinden al jaren hun weg naar één van Nederlands grootste spelletjesplatform: www.gamepoint.com (voorheen ook bekend als het spelletjesplatform Spelpunt) of naar één van de GamePoint Game apps . De website en mobiele applicaties van GamePoint zijn maandelijks de ontmoetingsplek van meer dan 500.000 spelers. GamePoint Bingo is het grootste en populairste Bingospel van Nederland.

 

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR afdeling van GamePoint via 070 4272970 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 22:00 uur, en op zondag van 18.00 – 22.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *