Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm exposeert in Amsterdam

Afgelopen weekend vond de opening plaats van de jaarlijkse zomerexpositie in Go Gallery Amsterdam. De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm is een van de 40 kunstenaars die met het thema van de expositie ‘Queens’ aan de slag is gegaan. ‘Het is een veelzijdige expositie met een bonte mix van schilderijen, fotografie en objecten, van makers met verschillende stijlen en achtergronden. Mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen draai aan dit thema heeft gegeven. Van de bekende band, Madonna tot de bijenkoningin.’ Zelf toont de kunstenaar een koningin uit het schaakspel te zien. Zij is het krachtigste stuk van het spel’.

De kunstenaar is blij om zijn werk ook buiten Utrecht te mogen exposeren. Het enthousiasme waarmee L-Tuziasm zijn leven lijdt is terug te zien in zijn werk. Hij laat zijn kwasten het werk doen, spontaan zonder enige geremdheid. De kunstenaar laat zich graag inspireren door het stadse leven. Zijn vrije werk ontstaat vanuit indrukken, avonturen, verhalen en fantasieën van steden en architectuur.

Hij exposeert zijn schilderijen met regelmaat bij verschillende galeries en ruimten voor kunst. Zijn kleurrijke werk is geliefd. Schilderijen van zijn hand zijn te vinden in Brussel, Barcelona, Philadelphia USA, Stockholm, maar bovenal in Utrecht en omgeving.

De expositie is nog te zien tot 20 augustus. Go Gallery, Marnixstraat 127, Amsterdam.

Meer informatie over de kunstenaar op: www.l-tuziasm.com

Website Go Gallery: www.gogallery.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *