Tentoonstelling

 

CENTRUM VOOR BEELDENDE KUNST “ DE ZONDAGSSCHILDERS” OPENT VOOR HET EERST HAAR DEUREN OP 4 JUNI T/M 6 JUNI 2022 TIJDENS OPEN ATELIERS JORDAAN (OAJ)

De Zondagsschilders zijn blij om als nieuwe bewoners van de Jordaan aan dit succesvolle evenement te kunnen meedoen. Tijdens het Pinksterweekend laten heel veel kunstenaars van de Jordaan hun werk zien. Dus ook ons centrum. Wij zijn 3 dagen van 12.00 – 18.00 uur geopend.  Iedereen is welkom. Zie www.openateliersjordaan.nl

Centrum voor Beeldende kunst “de Zondagsschilders” is gevestigd aan de Rozenstraat 206, 1016 PA Amsterdam. In onze ateliers en in de tuin ziet u kunstwerken van verschillende media. Onze tentoonstelling  is breed samengesteld en betreft tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, grafiek, fotografie en multimedia.

We laten graag zien wat verschillende kunstenaars, die als docent lesgeven in onze ateliers, samen met de cursisten bereiken. Ook is er  “vrij werk” gemaakt tijdens de zgn. inloopateliers. Er wordt niet alleen in de ateliers gewerkt. Soms ook op locatie, zoals in Artis.

Kijk ook op onze site www.dezondagsschilders.nl

Centrum voor Beeldende kunst “de Zondagsschilders” hoopt dat veel deelnemers aan Open Ateliers Jordaan onze tentoonstelling bezoeken. Wij zijn er klaar voor. Als nieuwe buren in de Jordaan nodigen wij speciaal buurgenoten uit om bij ons een kijkje te nemen. Op 4, 5 en 6 juni a.s. zijn er van 12.00 uur tot 18.00 uur cursisten en docenten aanwezig.

Wil je meer informatie over OPEN ATELIER JORDAAN?

Dit jaar start de wandelroute bij HOTEL MERCIER op de Rozenstraat 12. Hier zal de informatiestand aanwezig zijn met het boekje waarin de deelnemers en de wandelroute staan vermeld. Voor meer informatie zie de site van OAJ.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie en/of antwoorden op uw vragen over Centrum voor Beeldende kunst “De Zondagsschilders kunt u contact opnemen met Thea de Haan via 06 13550720 en/th.haan-t@planet.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *