Schilderijen als Van Gogh versterken welzijn bezoekers in horeca, wachtruimten en zorgcentra

Kunst en cultuur hebben volgens onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie een positieve invloed op onze gezondheid en ons welzijn. De stadsgezichten van Erika Stanley’s schilderijenserie Als Van Gogh dienen dat doel volledig. Ze roepen positieve emoties op en dragen bij aan sociale interactie. Daarom maakt zij haar schilderijen ook beschikbaar voor horeca, wachtruimten en zorgcentra.

Kunstenaar Erika Stanley is een erkend specialist in de schilderstijl van Vincent van Gogh. Onder de naam Als Van Gogh schildert zij diverse objecten en stadsgezichten die iets losmaken bij veel mensen. Van enkele steden zijn inmiddels complete series Als Van Gogh beschikbaar, zoals Roosendaal en Rotterdam.

Voor Rotterdam maakte Erika Stanley naast de complete stadsserie schilderijen ook een permanente expositie in de Kunstkubus aan de Rotterdamse Overblaak.

Complete serie plus 1
De serie Rotterdam Als Van Gogh omvat alle stadsiconen in de prachtige stijl van Van Gogh. Het gaat onder andere om De Erasmusbrug, het Witte Huis, de Maasboulevard en zelfs stadion De Kuip. De serie Rotterdam Als Van Gogh omvat 10 schilderijen die een feest der herkenning teweeg brengen bij stadsbewoners. Er is zelfs nog een elfde schilderij van Rotterdam Als Van Gogh beschikbaar: Rotterdam Ahoy.

Afzonderlijk en als serie verkrijgbaar
Alle schilderijen Als Van Gogh worden door Erika Stanley aangeboden als reproductie op canvas. Zowel afzonderlijk en in complete series. Dat geeft horecagelegenheden de kans om positieve impact te maken op bezoekers door hen te laten genieten van hun mooie stad. Voor wachtruimten en zorgcentra schept het de mogelijkheid om bezoekers en cliënten een veilig en vertrouwd gevoel te geven in wat de WHO omschrijft als een healing environment.

Kijk hier voor het aanbod voor horeca, wachtruimten en zorgcentra.

Overige informatie over het werk van Erika Stanley is te vinden op www.erikastanley.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *