Open Musical lessen van talentenklassen in Amsterdam op 14 mei! – Telekids Musicalschool

OPEN LESSEN –  Zaterdag 14 mei organiseert De Telekids Musicalschool open (musical) lessen voor iedereen die dit leuk lijkt bij onze talentenklassen in Amsterdam.

De Talent Academy, zo noemt de Telekids Musicalschool hun talentenklassen. De Talent Academy is voor een selecte groep leerlingen met (nóg) meer ambitie, die wekelijks op topniveau musical lessen willen volgen. Je vindt deze groepen in zeven steden in Nederland, waaronder Amsterdam. Elke week 3 uur zingen, dansen en acteren op een extra hoog niveau, met voor elke discipline een vakdocent.

Wil je meer weten, even meedoen, even praten met docenten? Kom dan naar onze open les op zaterdag 14 mei. Leerlingen zijn welkom, samen met hun ouders, op onze locatie Naritaweg 14a in de TST Studio’s om 13.00u. Wel eerst even aanmelden via het aanmeldformulier op onze site www.telekidsmusicalschool.nl

Auditie doen
Worden jullie hier heel enthousiast van? Geef je dan ook op voor de auditiedag op zaterdag 21 mei 2022 in Amersfoort. Instromen bij de Talent Academy gebeurt namelijk op basis van auditie. Bij een positieve beoordeling kun je (als je wilt) in februari al van start bij één van de Talent Academy’s. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar onze site www.telekidsmusicalschool.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *