Mart Smeets in Rotterdam

Schrijver en presentator Mart Smeets signeert zijn nieuwe boek Gevoelige Snaren bij Boekhandel Snoek
Op zaterdagmiddag 18 november is Mart vanaf 15.00 uur aanwezig in de Rotterdamse boekhandel!

Sport en muziek ***** Zo lang Mart Smeets zich kan herinneren volgt hij vele sporten op de voet.

En nog altijd houdt hij in schriften elke week de grote sporten bij. 2023 was een bijzonder jaar: Mathieu van der Poel, Femke Bol en Max Verstappen leverden topprestaties, Djokovic maakte een statement, Rubiales veroorzaakte een rel, en zo was er elke week iets te genieten.

Maar er kwam dit jaar nog iets anders bij. Opeens overleden ook een aantal van zijn muzikale helden: Jeff Beck, David Crosby, Robbie Robertson, Tina Turner… hij kon er een heel All Star-team mee vullen.

In GEVOELIGE SNAREN neemt hij de lezer mee door het sportieve én muzikale jaar 2023 en laat hij zien wat hem raakte.

Mart Smeets (1947) was tien jaar lang basketballer bij o.a. Levi’s Flamingo’s in Haarlem en speelde zeven interlands voor het nationale team. Hij werkte van 1973 tot 2016 voor Langs de Lijn en Studio Sport van de NOS en presenteerde o.a. jarenlang De Avondetappe. Hij schreef inmiddels meer dan vijftig boeken en verkocht daar ruim een miljoen exemplaren van. Nu werkt hij voor Ziggo Sport, de VARA-GidsDe MuurCoach NL, het Haarlems Dagblad en de Radio 1-site, geeft hij sporadisch een theatercollege en schrijft hij, naast boeken, diverse columns. Hij publiceerde eerder vier zeer succesvolle romans: Een lange ontsnapping, De kopgroepNetwerk en De afrekening. Hij is groot liefhebber van de muziek van Sibelius en Jackson Browne.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *