Kunst, muziek en creativiteit komen samen tijdens de grote opening van The Conceptual Crew

De avond begint om 20.30 uur, waarbij gasten worden verwelkomd met een drankje van het huis en soul en jazz tunes door DJ ZIL. Om 21.00 uur start de ceremonie met de opening van The Conceptual Crew. “Hier zullen we ons nieuwe initiatief voorstellen, onze visie delen en een voorproefje geven van de aankomende evenementen die we in petto hebben voor de culturele gemeenschap.” – Jessy Yasmeen.

Kunst in de schijnwerpers
Een bijzonder moment van de avond is “ANO’s Expo”. Acht getalenteerde kunstenaars zullen hun werken tentoonstellen en met gastvrouw Anouk Klarenbeek (artiestennaam ANO) in gesprek gaan over hun kunstenaarschap. Veel van deze kunstwerken zijn gedurende 5 á 10 weken te koop. Daarnaast zullen er elke 10 weken nieuwe exposities worden gepresenteerd met een feestelijke opening, zodat ook andere kunstenaars hun werk zichtbaar wordt gemaakt.

Single Release en Jamsessie
Om 21.20 uur presenteert Jessy Yasmeen samen met het Davide Rasetti Trio een live single release, waarbij jazz en schilderkunst samenkomen op het podium. Na dit speicale optreden zal Jessy om 21.30 uur het concept van “Jessy’s Jam” introduceren, waarbij ze muzikanten en vocalisten uitnodigt om op het podium te schitteren.

Na alle kunst en muziek is er om 22.30 uur een afterparty met DJ Viva, die je trakteert op Amapiano beats en Afrohouse, terwijl je van je drankje geniet en nieuwe mensen ontmoet.

Belang van de community
The Conceptual Crew streeft naar het creëren van een inclusieve omgeving waar makers samenkomen om ideeën te delen, van elkaar te leren en samen te groeien. Deze community dient als een mooie plek voor creatieve uitwisseling en samenwerking, met als doel kansen te bieden aan iedereen om hun talenten te ontwikkelen en uit te zetten.

The Conceptual Crew werkt onder het motto: “pay what you can, if you can”, om de exposities en release parties voor iedereen toegankelijk te houden.

Evenement Details: Datum: 5 oktober 2023 Tijd: 20.30 – 00.00 uur Locatie: The Social Hub Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *