INTERNATIONALE VROUWENDAG: EERSTE ONLINE VROUWEN VRIJHEIDS FESTIVAL THE RISE OF THE PHOENIX

8 maart, Internationale Vrouwendag, en 9 maart presenteren de Female Freedom Fighters de eerste editie van een VROUWENFESTIVAL ONLINE voor vrijheid en zelfbevrijding. 10 WORKSHOPS voor vrouwen die er aan toe zijn om hun vrijheid ten volle van binnenuit te ervaren en in het dagelijks leven en in hun werk tot bloei te laten komen.

Hoewel het lijkt dat vrouwen inmiddels alle vrijheid hebben om hun leven in te richten zoals ze willen, laat de praktijk toch anders zien. De recente berichten over hoe wij behandeld worden als werknemers bij de media, femicide, huiselijke terreur, coercive control, ongelijke betaling voor gelijk werk, de tradwife beweging, de recente wetgeving in de VS m.b.t. abortus en een golf van agressieve, conservatieve mannen die zich ‘bedreigd’ voelen en daarom uithalen naar ‘het feminisme’ … zo tof zit het nog niet met een samenleving waar mannen en vrouwen in de praktijk gelijkwaardig zijn en zich allemaal vrij en veilig door de privé- en openbare ruimte kunnen begeven. Dit festival biedt vrouwen handvatten om hun innerlijke gevoel van veiligheid en vrijheid terug te vinden, om zo de reële gevaren in de buitenwereld effectief en succesvol tegemoet te kunnen treden.

Coco Chanel: “Denk als een koningin. Een koningin is niet bang om te falen. Falen is een stap vooruit.”

De tijd is rijp om vanzelfsprekend en in vrijheid onze plek in te nemen. In onszelf, in de privésfeer, in het openbare leven en in ons werk. We shall rise…

Onderwerpen: Deep Freedom, vrijheid en de kracht van edelstenen, 3 sleutels naar vrijheid, vrijheid en familiesystemen, de wetten van creatie, van eenzaamheid naar vrijheid, leven zonder school/leren vanuit vrijheid, dansmeditatie dromen laten uitkomen, Human Design en intuïtief schrijven, trancereis naar je toekomstige zelf. Alle workshops zijn op een later moment terug te zien.

Kosten: 45 euro.

Informatie: support@femalefreedomfighters.nl

Zie ook het festival op FB, Instagram en LinkedIn: https://fb.me/e/3Fl6PiRQM , https://www.linkedin.com/events/theriseofthephoenix-8-9maartonl7169071946406567940/ , Female Freedom Fighters (@femalefreedomfighters.nl) • Instagram photos and videos

_________________________________________

Noot voor de redactie:

Het festival is uniek omdat dit het eerste volledig online festival voor vrouwen is waarbij het niet alleen gaat om persoonlijke ontwikkeling, maar ook om de verbinding met werk en ondernemerschap, en je plaats innemen in de openbare ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Verdere informatie bij

Maria Schuitemaker tel +33 6 44 78 92 83 / mariabregitta@gmail.com

Desiré van Elten tel +31 6 29 58 45 20 / desire@bigmagic.nl

Organisatie: Female Freedom Fighters www.freedomfighters.nl   support@freedomfighters.nl

Wij zijn te allen tijde bereid om deel te nemen aan uw programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *