Expositie L-Tuziasm Tussen beton en verbeelding

Expositie Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm, Tussen Beton en Verbeelding.

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm presenteert recente schilderijen in zijn solo expositie ‘Tussen Beton en Verbeelding’. Een unieke combinatie van stedelijke dynamiek en artistieke verbeelding komt samen in deze intrigerende tentoonstelling.

De kunstenaar laat zich inspireren door het stadse leven en de dynamiek en verandering van de stad. Deze verandering ondervindt hij zelf in zijn zoektocht naar een atelier. Zijn eerste atelier moest wijken voor het nieuwe stationsgebied, van het volgende atelier werd eind vorig jaar plots de huur opgezegd om te worden gesloopt. Zijn huidige, tijdelijke atelier zal in de toekomst plaatsmaken voor nieuwbouw.

De onzekerheid en het telkens weer aanpassen aan de nieuwe situatie en omgeving lijkt paradoxalerwijs een bron van nieuwe energie.

In de schaduw van beton en bouwplaatsen vindt L-Tuziasm inspiratie voor zijn verfstreken waarmee hij met bijzonder kleurgevoel fragmenten van gebouwen, herinneringen en fantasieën verwerkt tot een nieuw beeld.

Zijn werk nodigt de toeschouwer uit om vrijelijk de eigen interpretatie en verbeelding aan de kunstwerken te verbinden, zoals de straten van een stad zich aanpassen aan de blik van de voorbijganger.

De expositie is te zien in de historische binnenstad van Utrecht bij Galerie Rob Rademaker.

De expositie is te zien van 23 maart tot 26 mei en zonder afspraak te bezoeken op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00.

Opening 23 maart van 13:00 tot 17:00.

Galerie Rob Rademaker

Minrebroederstraat 9

3512 GS Utrecht

www.robrademaker.nl 

www.l-tuziasm.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *