Deel 2 in de populaire Lara Polaris serie komt eraan!

Leger van schaduw en storm verschijnt op 10-10-21. Duik opnieuw in een wervelwind van magie, vriendschap en avontuur. Voeg daar een stoere vrouwelijke hoofdpersoon en een opbloeiende liefde aan toe, en je hebt een must-read voor elke fantasy liefhebber.

 

Heks van vuur en oorlog
In het eerste deel van de trilogie, Heks van vuur en oorlog, worstelt Lara met haar magische krachten die steeds lijken te ontsnappen, de wereld om haar heen die haar steeds meer buitensluit, en een duister familiegeheim dat haar niet zomaar laat gaan.
Het is een boek dat je niet zomaar weglegt – nee, je leest het in één keer uit. Met een groeiende fanbase van inmiddels meer dan 4.000 lezers kun je er niet meer omheen: heksen zijn terug.

Leger van schaduw en storm
Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.
Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

 

Rebel Books
Rebel Books is een nieuwe, zelfstandige uitgeverij onder leiding van niemand minder dan schrijfster S. Christina zelf. In een tijd dat er voornamelijk vertalingen van Amerikaanse fictie in de winkel liggen, willen wij een frisse wind door het boekenlandschap laten waaien. Want wij hebben genoeg schrijftalent van eigen bodem!
Wij geven daarom oorspronkelijk Nederlandse boeken uit met een rebels karakter. Boeken waarin je niet alleen wegdroomt en op avontuur gaat, maar waarin je ook tussen de regels door een bepaalde boodschap vindt. Verhalen die aanzetten tot nadenken!

Details

ISBN: 9789083085036

Paperback

288 pagina’s

Prijs: €19,95

Deel 2 in de Lara Polaris trilogie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *