Creatievelingen opgelet: cursussen creatief schrijven van start in Almere!

PERSBERICHT – Almere, 7 september 2021

Naast muziekinstrumenten, schilderen en boetseren krijgt schrijven nu ook een vaste cursus in Almere. Vanaf 25 september 2021 start Schrijfruimte op het Almere Strand met verschillende schrijfcursussen en -workshops. Om te beginnen met de Stoomcursus Creatief Schrijven op de zaterdagochtend van 10.00 – 12.30 uur.

Waarom een schrijfcursus? Oprichter van Schrijfruimte, Manouk Moreau: ‘De rust die schrijven oplevert, maar ook de zelfkennis en de creativiteit, dat is wat ik wil doorgeven met Schrijfruimte. Om jezelf en de wereld om je heen te leren kennen, de woorden te kunnen vinden om jezelf te uiten, je eigen verhalen terug te kunnen lezen en te groeien. Dat gun ik iedereen.’

De fantastische locatie waar de cursussen zich bevinden, het StrandLAB op het Almere Strand, is een bewuste keuze van Manouk. In haar visie speelt ‘de ruimte om te schrijven’ een belangrijke rol, en daar is op het Almere Strand meer dan genoeg van. Dat het bedrijf Schrijfruimte heet, komt dan ook niet uit de lucht vallen.

Fictieve verhalen, poëzie, columns, blogs, levensverhalen, er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen om in te schrijven. Maar, wanneer begin je er in je eentje nu echt aan en hoe moet het eigenlijk precies? In de Stoomcursus ga je aan de slag met al deze vormen van schrijven in een inspirerende ruimte met telkens verfrissende schrijfopdrachten en -oefeningen in een veilige omgeving. Aanmelden kan op www.schrijfruimte.com.

Noot voor de redactie niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Manouk Moreau
Telefoonnummer: +31 6 37 29 70 47
E-mail: manouk@schrijfruimte.com
Website: schrijfruimte.com
Bijgevoegd beeldmateriaal is rechtenvrij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *