Amsterdamse Tiktokker- Influencer Youngchidi (17) begon sinds de lockdown met TikTok en pakt miljoenen kijkers

Amsterdamse Tiktokker- Influencer Youngchidi (17) begon sinds de lockdown met TikTok en pakt miljoenen kijkers 

 
   

 

Van 0 naar 100.000+ volgers in zo een korte tijd hoe doe je dat? 


,,Ik begon in Juni met TikTok, op dat moment begon TikTok steeds populairder te worden. Ik dacht eerst dat de app voor meisjes was Daarom, had ik de app nog niet. Pas later kwam ik er achter dat het ook voor jongens is. Tijdens de 1e lockdown had ik veel meer vrije tijd er was niks te doen. Dus besloot ik voor de gein de app te downloaden.” Al snel kwam ik erachter dat mensen van mijn video’s hielden. 

 

Hoe ga je viral?

Op TikTok kan je niet 1x per week posten je moet de mensen en tiktok  tevreden houden. Toen ik net begon postte ik 6 tot 8x per dag. Ook maak ik de video’s niet al te lang ik houd ze tussen de 8-13 seconden zo behaal ik makkelijk de kijktijd van 80% of hoger en dat is the key om viral te gaan hoe langer mensen kijken hoe sneller je op de foryoupage komt hoe sneller je volgers krijg.

 Zorg altijd voor dat de hashtags passen bij je video ga niet #dog gebruiken als je video over katten gaat, zorg ook altijd voor een goeie caption stel mensen vragen bijvoorbeeld “hoe laat zien jullie deze video”En tot slot vergeet nooit aan het einde te vragen of ze je willen volgen en de video willen. Als ze het leuk vonden.”

 

Wat voor TikToks maak je? 

Ik maak TikToks waarvan mensen na moeten gaan denken. Ze moeten na de video helemaal in de war zijn en denken van oh hij heeft gelijk of huh dat wist ik nog niet . Ik maak Sketches /brainkrakers dus. Inmiddels  heb ik al meerdere video’s met meer dan een miljoen views.”

Aantal van zijn Video’s

https://vm.tiktok.com/ZMe16dMm6/

 

https://vm.tiktok.com/ZMe16Mvgu/

 

https://vm.tiktok.com/ZMe1jTsdn/

 

Verdien je ook geld met al die volgers?

„Van tiktok zelf krijg ik geen geld die functie is er al maar nog niet in Nederland.

Ik verdien geld aan de campagnes en promoties dagelijks krijg ik tientallen mails of dms op instagram van bedrijven met name kleding webshops voor een samenwerking of promotie. Ik werk alleen samen als ik het écht leuk vind en als het bij m’n doelgroep past.” Per video vraag ik 120€ en ik heb al een aantal promoties/ campagnes gedaan.” 

 

Zijn er nog doelen die je wilt behalen op TikTok en daarbuiten?

„Ja zeker, ik zou graag de 200.000 volgers willen behalen, daarnaast merk ik dat er de laatste tijd veel mensen willen groeien/ en of beginnen met tiktok dus wil ik na mijn school een eigen bedrijf beginnen zodat ik mensen les kan geven over Tiktok/ Instagram en hoe social media werkt.

 

Links:

 

Tiktok youngchidi:

https://vm.tiktok.com/ZMe1j4DCq/

 

Instagram youngchidi:

https://instagram.com/youngchidi_?igshid=361arv0pheev

 

 

 

 

Ps Interview gehouden tussen Youngchidi tiktokker en manager Emanuel. B (ik) interview is door mij Emanual. B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *