Aad de Mos analist in wekelijkse podcast

Aad de Mos zal vanaf januari 2022 aan de slag gaan als voetbalanalist bij Soccernews.nl en Onlinewedden24.com. De voormalig trainer van Ajax en KV Mechelen is bekend als analist en social media-persoonlijkheid.

Naast analyses en adviezen in de vorm van geschreven interviews zal De Mos ook optreden in een wekelijkse podcast van Onlinewedden24.com genaamd ‘Twee Viertje met Aad de Mos’. Daarin geeft hij zijn beschouwingen op wedstrijden in de Eredivisie, Champions League, Europa League, Conference League en Premier League. Vaste interviewer van de podcast is Maikel de Lange, hoofdredacteur van Soccernews.nl. De podcast zal te beluisteren zijn via Spotify, iTunes en via Onlinewedden24.com.

Een terugkerend onderdeel in de podcast is ‘De stalen snor van de week’ waarin De Mos een stevige uitspraak doet over een speler of een club, genoemd naar de bijnaam die De Mos kreeg van Belgische voetbalfans, wegens zijn daadkracht en markante snor.

Maikel de Lange, hoofdredacteur van Soccernews.nl, zegt hierover: ‘Aad de Mos is een geweldige aanwinst voor Soccernews.nl en Onlinewedden24.com. Vanuit zijn ervaring en inzicht zal hij voetbalfans weten te verrassen met scherpe analyses en gedurfde voorspellingen.’ Van De Mos worden prikkelende uitspraken verwacht, zo zei hij tijdens een proefopname over het trainerschap bij PSV: ’André Ooijer samen met Van Nistelrooij zou een ideaal duo kunnen zijn.’

De Mos laat weten: ’Ik ben blij dat ik mijn analyses over voetbal en mijn ervaring nu ook kan delen via een podcast, dat is nieuw voor mij. Bij Soccernews.nl en Onlinewedden24.com bereik ik veel voetballiefhebbers op een leuke manier.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *