Volgende stap voor woningcorporaties in duurzame dakrenovaties.

De Duitse dakraam fabrikant Roto introduceert deze maand een nieuwe daglicht oplossing, ideaal voor renovaties in de corporatiesector van bestaande niet geïsoleerde zolderramen en nieuwbouwsituaties waar een functionele verluchting gecreëerd moet worden tegen zo laag mogelijke kosten.

Door de volledige bescherming en afdichtingen rondom, middels een standaard luchtdichte manchet bent u verzekerd van de beste energie-efficientie en toepassing volgens de nieuwe BENG eisen. Met name in de na-isolatie van daken op bestaande jaren 60,70 en 80 woningen heeft Roto met deze nieuwe oplossing grote voordelen in isolatie en luchtdichtheid om woningen te upgraden naar een hedendaags energie label.

Het 4 pans raam met een afmeting van 46 x 60 centimeter kenmerkt zicht door een hoge montagevriendelijkheid voor een snelle en probleemloze inbouw. Dankij de flexibele aanpassing van de vleugelscharnieren is het raam ook na installatie altijd bij te stellen. Met een vervormingsvrij 100% FSC gelamineerd naald houten frame en vleugel waarop Roto 15 jaar garantie geeft bent u gegarandeerd van een hoge productkwaliteit en langdurige zekerheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *