Honderd jaar duurzame zorg voor je haar

 

SOEST, 16-4-2022     

Duurzaamheid staat al 100 jaar hoog in het vaandel bij Keune Haircosmetics. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1922 wordt gestreefd naar produceren met respect voor onze natuurlijke bronnen. Vandaag de dag vertaalt zich dat in ketenefficiëntie, duurzaam inkopen, recycling en gescheiden afvalverwerking.

Eind 2021 is Keune gestart met het vervangen van hun huidige bedrijfswagens voor elektrische auto’s. Dit betekent dat Keune over een paar jaar 100% elektrisch zal rijden. Opladen gebeurt thuis, onderweg en op het werk:

Medewerkers met een elektrische auto worden thuis voorzien van een homebox waarmee de auto binnen 5 uur volledig volgeladen is. Ook op het Keune hoofdkantoor in Soest prijken reeds vijf duo laadzuilen voor het opladen van tien auto’s tegelijkertijd. Alle laadpunten zijn van het merk Ecotap en worden professioneel geïnstalleerd door NL Mobility B.V. uit Gouda, waarmee Keune Haircosmetics een mantelovereenkomst sloot voor de komende vijf jaar.

NL Mobility levert en installeert oplaadpunten voor elektrisch vervoer aan het bedrijfsleven. Het bedrijf van de Rotterdamse Steef Korfker (50) begon in 2014 als de promotietak van branchevereniging DOET voor elektrisch vervoer en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende totaalinstallateur voor de grootzakelijke markt.

Korfker: “KEUNE Haircosmetics zet een belangrijke stap door haar personeel een totaaloplossing te bieden om over te stappen op elektrisch vervoer; opladen kan thuis en op kantoor, zo wordt parkeertijd automatisch oplaadtijd”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *