Bespaar energie met de duurzame sloffen en bedsokken van esgii

Nu de energietarieven de pan uit rijzen is iedereen op zoek naar mogelijkheden om te kunnen besparen. De sloffen van esgii komen hierbij goed van pas. De pantoffels zijn gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol. Een verwennerij voor je voeten én je portemonnee, want met deze warme cadeautjes voor je voeten heb je het minder snel koud en kan de verwarming een tikkie omlaag.

Maak kennis met de nieuwe collectie duurzame sloffen van esgii. Zoals je gewend bent van het sloffenmerk ligt de focus op de comfortabele pasvorm, de eenvoud in kleur en de details in stiksels, knoop of lus.

Sloffen aan, verwarming omlaag
Er warmpjes bij zitten deze winter wordt met het oog op de hoge gasprijzen een enorme uitdaging. Zet daarom als het wat frisser wordt niet je verwarming een graad hoger, maar kleed je warmer aan en draag de vilten sloffen van esgii aan je voeten. Vilt is water- en vuilafstotend, isoleert goed en ademt. Daardoor zijn de vilten sloffen koel in de zomer en warm in de winter; je hebt er dus het hele jaar plezier van. Zo draag jij deze winter je eigen kacheltje met je mee. Ben jij gewend je elektrische deken aan te zetten voordat je naar bed gaat, dan wordt dat een dure grap. Draag daarom de bedsokken van esgii. Deze gaan kou en kramp tegen én laten je beter en comfortabeler slapen. Het dragen van de pantoffels en bedsokken van esgii is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor de wereld waarin we leven. De sloffen worden met zorg voor mens, dier en milieu gemaakt.

Nieuw in de collectie
Koude voeten zijn voor het hele gezin verleden tijd. De populaire High Boots van esgii shop je voor grote en kleine voetjes. Voor dames, heren en kinderen zijn deze pantoffels er in vele kleuren. De damesslof High Boots Foam Green en Bright Gold zijn onlangs toegevoegd aan de collectie. Voor kids zijn de vilten kindersloffen Boots Seagreen een aanwinst. Hoge sloffen houden niet alleen de voeten, maar ook de enkels lekker warm. Wil je even langs de buren of iets pakken uit de schuur? Schiet dan je Garden Pantoffels aan. Deze pantoffels of slippers hebben een rubberen zool en comfortabele pasvorm. Ook zijn de authentieke Jak Sloffen een verwennerij voor je voeten. Deze heerlijke puntsloffen hebben aan de buitenzijde prachtige handwerkstiksels, geïnspireerd op de traditionele Mongoolse motieven.

Over esgii
Esgii – ontstaan na een rondreis door Mongolië – importeert vilten sloffen om zo een steentje bij te dragen aan betere leef- en arbeidsomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. In Nederland worden de sloffen met zorg ontworpen en de productie ligt bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië. Esgii is een 100% eerlijk merk, doordat het volgens de principes van Fair Trade handelt. Leuk om te weten: het Mongoolse woord voor ‘vilt’ is esgii (spreek uit: eskie). Bekijk de collectie vilten sloffen en accessoires op www.esgii.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *