Beleef de emotie van hout met 100% gerecycled plastic huishoudelijk afval

Beleef de emotie van hout met de voordelen van projectinrichting vervaardigd van 100% gerecycled plastic huishoudelijk afval zonder gebruik van water.

In de afgelopen 10 jaar is er meer plastic geproduceerd dan in de hele vorige eeuw. Met een productie van 300.000.000 ton plastic per jaar is de opeenhoping van plastic afval een urgent probleem.

Vandaar dat LookFeel♻️ projectinrichting wordt vervaardigd van 100% gerecycled plastic huishoudelijk afval zonder gebruik van water. Er wordt gebruikt gemaakt van plastic huishoudelijk, geen PET/PVC of andere gemakkelijk recyclebare materialen, afval en elektronisch afval toegevoegd. Het gepatenteerde productieproces smelt het gerecyclede materiaal en voert het in de extruder.

Voordelen van de projectinrichting zijn: ontwerp op maat, voordeliger dan hout, keuze uit veel kleuren, structuren en decoraties, splintervrij, gifstofvrij, graffiti makkelijk verwijderbaar, schimmelvrij, onderhoudsvrij, UV-bestendig en 100% recyclebaar.

Het assortiment bestaat uit: stoelen, banken, zitcombinaties, picknicksets, plantenbakken, afvalbakken, terrassen, vlonders, steigers, schuttingen en geluidsschermen.

Referentie: https://lnkd.in/dZNCK8gW

Contact:
???? jonkheer@lookfeelconsultancy.com
???? 06 – 526 17 967
???? https://lnkd.in/dZd-zbQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *