ZorgMies maakt het leven leuker!

Nieuw ZorgMies-kantoor gestart in Deventer.

ZorgMies Deventer heeft onlangs haar deuren geopend onder leiding van
Marianne Pauwels. De vestiging is opgestart vanuit de licentieformule ZorgMies
Nederland.
Wordt uw taak als mantelzorger wel eens teveel of staat u er als oudere alleen voor?
Liefdevolle extra handen van ZorgMies Deventer kunnen u dan ontlasten. ZorgMies doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft. Wij verlenen geen medische zorg, we bieden juist een aanvulling daarop. Onder andere gezelschap, boodschappen doen, samen buiten wandelen, begeleiding naar het ziekenhuis, koken, samen eten, een praatje; het gaat om het persoonlijk contact!
“De medische wereld, zorg en welzijn, heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad”, vertelt Marianne. “Met mijn paramedische achtergrond en het werken in de wellnessbranche, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om er voor iemand te zijn.
Ik ben een mensen-mens. Ik bied een luisterend oor, hou van mensen ‘in de watten te leggen’, en het geven van een stuk ontspanning. Door ervaringen met eigen ouders en mantelzorg, vrijwilligerswerk in verzorgingshuizen en de huidige samenleving, zie ik hoe belangrijk het is om een bijdrage te kunnen leveren om ouderen zolang mogelijk hun eigen leven te laten leiden. Dat is wat ik bijZorgMies kan vinden en wil uitdragen.
Ondersteunen en ontzorgen in de eigen omgeving waar ieder zich veilig en vertrouwd voelt.”
ZorgMies Deventer stelt zich ten doel dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen
omgeving kunnen blijven wonen. “Mantelzorgers hebben vaak een druk leven met een gezin, werk, sociale contacten, sport en huishouden. Hoe fijn is het dan wanneer er wekelijks een vertrouwd gezicht langskomt om deze zorg even uit handen te nemen?
Iemand die betrokken is, zorgzame aandacht geeft en helpt bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan. Dat is wat we kunnen bieden met de inzet van een ZorgMies. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *