Unieke innovatie: Nooit meer snurken dankzij het anti-snurk systeem van Snore-No-More™.

Nooit meer snurken dankzij het vernieuwde anti-snurk systeem van SnoreNoMore™.

SnoreNoMore™ is hét nieuwe revolutionaire Anti-snurk product, dat inmiddels mondiaal vele tevreden klanten kent. Het is het meest effectieve middel dat er nu tegen snurken op de markt is. Dankzij SnoreNoMore™  behoren problemen met snurken van u of uw partner definitief tot het verleden. Bovendien is inmiddels gebleken dat dit geavanceerde product ook bij Apneu zeer effectief werkt.

De beste uitvindingen zijn vaak even simpel als geniaal. Dit geldt zeker voor SnoreNoMore™, het zacht siliconen apparaatje dat zo’n onvoorstelbaar gunstig effect oplevert. Praktisch onmerkbaar en onzichtbaar wordt met dit innovatieve product meer dan 90% van de problemen met snurken “geruisloos” opgelost ! Bij dit product worden geen chemische sprays in de keel gebruikt en ook geen lastige plakkende strips of beugels in de mond of over de neus.

De ultra-softe neusbuisjes zijn gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen-materiaal. Het geeft u onmiddellijk de zuurstof die u nodig heeft omdat het uw luchtwegen optimaal open houdt. SnoreNoMore™ kent geen bijwerkingen. Het is te gebruiken voor ieder type neus. Probeer zelf uit welke van de 4 geleverde maten u het prettigst past. Het apparaatje kan absoluut geen enkele beschadiging aan de huid of de slijmvliezen veroorzaken.

SnoreNoMore™ ® is uniek en pakt de oorzaak van het snurken aan !

Dankzij het moderne ventilatie-systeem van SnoreNoMore™ krijgt u door uw neus de meest optimale zuurstof-opname ! Met SnoreNoMore™ gaat u automatisch op de zij liggen omdat u nu beter door uw neus kunt ademen. U hoeft dus niet meer met een open mond op de rug te slapen. Resultaat: Het snurken stopt volledig ! Als u ademhaalt stroomt er lucht door de ruimte tussen het zachte gehemelte en het achtereind van uw tong. Als u op uw rug ligt, zitten het gehemelte en het achtereind van de tong heel dicht bij elkaar. Daardoor wordt uw luchtweg smaller, maar de lucht moet er toch doorheen als u ademhaalt. Vervolgens gaan deze weefsels in de keel hierdoor zo hard trillen dat er een zagend, snurkend of ronkend geluid ontstaat. U kunt het vergelijken met een ballon die leegloopt.

Nu exclusief te koop voor €19,95 op snore-no-more.nl en op Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *